Полювання на наркоманів

Упрдовж травня працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків провели масштабні заходи протидії поширенню наркотиків, особливо в молодіжному середовищі.

Як результат, вдалося затримати і тих, хто споживає, і тих, хто реалізує смертоносний товар. Чотирьох молодиків, котрі й раніше мали проблеми із законом через пристрасть до наркотиків, оперативники затримали поблизу одного з розважальних закладів. Юнаки якраз поверталися від реалізатора з заповненими опієм шприцами. Міліціонерам вдалося встановити особу чоловіка, котрий збував наркотичний дурман. Ним виявився житель одного з сіл Тернопільського району. В минулому судимий за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, молодий чоловік не лише не покинув вживати опій, а й організував бізнес зі збуту. Зловмисника арештували. Стосовно нього порушено кримінальну справу. Перед судом постануть і всі четверо покупців. Їм інкримінують незаконне придбання та перевезення дурману.

Заробляв на розповсюдженні марихуани й уродженець Криму. Юнак приїхав на Тернопілля вчитися, але з наукою не склалося – його відрахували з навчального закладу. Та повертатися на сонячний острів молодик не поспішав. Потрапивши в середовище наркозалежних він і сам пристрастився до коноплі. Спочатку тільки споживав, а далі зрозумів, що на цьому можна заробляти. Отож, розфасувавши марихуану в сірникові коробки пішов пропонувати її одноліткам. Міліціонери задокументували п’ять фактів збуту. Цього вистачило, аби порушити проти кримчанина кримінальну справу.

Коментарі вимкнені.