Понад 650 учасників взяли участь у легкоатлетичному забігу з нагоди 15-річчя Конституції України в Тернополі

У вівторок, 28 червня, з нагоди 15-річчя Конституції України та Всеукраїнського Олімпійського дня на Театральному майдані міста Тернополя відбувся легкоатлетичний пробіг.

Понад 650 осіб, віком від 8 до 65 років взяли участь у цьому спортивному заході, ініційованому обласною державною адміністрацією та Тернопільським обласним відділенням Національного олімпійського комітету.

Символічний забіг навколо скверу ім.Т.Г.Шевченка та Театрального майдану очолили державні службовці, вихованці загальноосвітніх шкіл, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, студенти вищих навчальних закладів, гравці гандбольної команди “Економ – Університет – Енерго”, баскетбольної команди “Тернопіль-ТНЕУ”, футбольного клубу “Тернопіль” та усі бажаючі любителі оздоровчого бігу.

Долучилися до участі й заступники голови обласної державної адміністрації Микола Головач, Юрій Желіховський, Петро Гоч.

«Сьогодні від імені голови Тернопільської обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна хочу привітати усіх з нагоди 15-річчя Конституції України та Всеукраїнського Олімпійського дня, – сказав у вітальному слові заступник голови ТОДА Петро Гоч. – А усім учасникам пробігу бажаю здоров’я, наснаги та нових перемог».

Виступив перед спортсменами й голова Тернопільського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, ректор національного економічного університету Сергій Юрій.

У своєму привітанні, Сергій Юрій наголосив на важливості спорту у житті кожної людини та побажав учасникам пробігу вдалого фінішу.

Кожен, хто брав участь у символічному забігу з нагоди 15-річчя Конституції України, отримав сертифікат.

Коментарі вимкнені.