Регіонали в Тернополі визнали, що події в Львові 9 травня – провокація

Фото: ukranews.com

Тернопільські «регіонали» підтверджують, що події у Львові 9 травня – провокація. Про це розповів міський голова Тернополя Сергій Надал у своєму інтерв’ю Kyiv Post . Мер сказав, що у нього були розмови з представниками Партії регіонів у тернопільський міськраді про події на День перемоги.

–         Багато хто з них (регіоналів, – прим. ред.) погоджується з тим, що це було провокацією.

В той же час Надал сказав, що представники Партії Регіонів не говорять з ним відверто. Думка «свободівців» – це була провокація влади.

Питання червоних прапорів так само, як і питання геройства Степана Бандери, є суперечливим питанням, і з цього приводу є полярні думки. Втім, Сергій Надал вважає, що все насправді було набагато простіше.

– Ніякої поляризації не було. Всі обговорювали події 9-го травня і червоні прапори, а Верховна Рада 12 травня ухвалює закон, який списує всім підприємствам паливо-енергетичного комплексу (ПЕК) 24 млрд. грн. боргу перед державними структурами за газ та електроенергію. Це обленерго, облгази, більшість з яких є приватними. Ми зробили їм благо, але для кого? У мене міськтеплокомуненерго не мало заборгованості. Виходить, що комунальні підприємства витиснули всі соки і віддали борги, а інші не платили. Так ми стимулюємо не платити.

-1 thoughts on “Регіонали в Тернополі визнали, що події в Львові 9 травня – провокація

  • 14:39 | 8.06.2011 о 14:39
    Permalink

    А хто такі регіонали Тернополя???? Муц і ко????

  • 23:07 | 8.06.2011 о 23:07
    Permalink

    Якби “Свобода” не підтанцьовувала,а просто недопустила до Львова перекрити , заблокувати далеко від ЛЛьвова невже не вистарчило ? ? ? Ви зробили все для того щоб рейтинг дятлів зростав на сході не думаю що “Свободі” то посприяє на заході. Я особисто перестав вірити Тягнибоку засумнівався в його “патріотизмі”. Я завжди “суджу” про людину по діях, а не по словах.

Коментарі вимкнені.