Роман Заставний вже не є власником птахофабрики, “кондитерки” та КХП

Навколо імені екс-мера Тернополя завжди ажіотаж. Свого часу він заінтригував, що збирається працевлаштуватися в Києві, нещодавно він змінив партійну приналежність, ставши «фронтовиком», також багато різних домислів ходить навколо статків. Щоб розставити всі крапки над «і» журналісти «Номер один» попросили Романа Йосиповича відповісти на деякі запитання.

– Якою сферою діяльності нині займаєтеся?

– Займаюся обслуговуванням інших компаній, які мають проблеми з веденням бізнесу. Це так званий аутсорсинг. Разом з колегами-однодумцями розробляємо програмні продукти, в яких показуємо, як краще управляти бізнесом, де можна заробити гроші, при цьому повністю автоматизовуємо всі процеси компанії.

– Чи правда, що весь свій тернопільський бізнес ви продали?

–  Як я і обіцяв після виборів, весь свій великий тернопільський бізнес – птахофабрику, кондитерську фабрику та КХП – я продав і цього не приховую. Рентабельності із цих підприємств витиснути практично неможливо. Приміром, у Теребовлянське КХП потрібно було вкладати десятки мільйонів доларів, а в мене таких грошей просто немає. А сидіти і пробувати покращувати тільки за рахунок менеджменту – вкрай складно. 

– Чи збираєтеся перебратися з Тернополя, скажімо, до столиці?

– Окремі люди дуже б цього хотіли, але розчарую їх – такого бажання не маю.

– Перехід до партії «Фронту змін» – це, очевидно, ваше бажання балотуватися до Верховної Ради від більш рейтинговішої політсили?

– Тут оригінальним не буду. Якщо мої теперішні однопартійці будуть вважати, що я достойний бути їх кандидатом до парламенти, то можливо й буду балотуватися.

-1 thoughts on “Роман Заставний вже не є власником птахофабрики, “кондитерки” та КХП

  • 12:14 | 19.10.2011 о 12:14
    Permalink

    Роман Заставний – найкращий з усіх мерів часів Незалежності. все пізнається в порівнянні і тому він стає ще кращим на фоні того, що виробляє Надал.
    Романе Йосиповичу. тернополю вас бракує!

  • 12:19 | 19.10.2011 о 12:19
    Permalink

    Не смішіть. Заставний співпрацює з партією регіонів. Чи зможе таке Тернопіль зрозуміти? І на рахунок його мерства. Досі пам’ятаю як всі плювались від його роботи та обзивали Засраним

  • 13:54 | 19.10.2011 о 13:54
    Permalink

    “Тернополяни” – це певне Ромка колєги з якими разом місто деребанили. а Олька права.а що він вчить інших ефективному бізнесу а свій продав бо ради не міг дати – то це взагалі анекдот

  • 17:33 | 19.10.2011 о 17:33
    Permalink

    Наслідуючи велику любов до «важкого тупого предмету», національно свідомі тернополяни віддали шану яйцю і обрали своїм мером «яйцемета» Рому Заставного, повіривши у його добру посмішку і молоді перспективи.

    Проте, впевнено закріпившись у мерському кріслі та розставивши своїх людей по найбільш «дохідних» посадах в мерії, пан Заставний розпочав реалізовувати свій стратегічний план по «об’єднанню земель Руських» з подальшою їх передачею у надійні підприємницькі руки за прикладом верховного київського князя Черновецького, батька всіх обездолених гуманоїдів.

    Уже не перший місяць місто активно обговорює м’яко кажучи «непрозорі», та «не зовсім законні» маніпуляції із землевідводами. Міська рада перетворилася майже в благодійну організацію, в атракціон добрих послуг, бо «просто так», за безцінь, без будь-яких надходжень до міського бюджету, наліво й направо роздає гектари із міського земельного фонду. Забуваючи про тендери, аукціони, міські депутати, з доброї волі Заставного, найбільш актуальними питаннями життя міста визначили проблеми щодо передачі десятків гектарів землі місцевим забудовникам заради отримання ласого шматка у власну кишеню. Лобіюючи інтереси місцевих олігархів, які, як гриби після дощу, зросли на благодатному тернопільському асфальті та прагнуть якомога більше землі відхопити під зведення новобудов, пан Заставний із своєю молодою командою дерибанить наліво й направо все те, що ще не забудоване і не приносить прибутку у власну кишеню. У своєму всепоглинаючому прагненні до збагачення не гребують народні обранці ні місцевими природоохоронними угіддями, ні ландшафтними парками.

    Врешті решт, абсолютно безкарні зловживання міської влади своїми повноваженнями спричинили обурення з боку представників місцевих політичних сил, з ініціативи яких наприкінці червня в Тернопільську міськраду прибула високоповажна Тимчасова Слідча Комісія Верховної Ради по перевірці законності діяльності міськради в галузі земельних відносин та виявлення порушень чинного законодавства України.

    Більше ТУТ http://h.ua/story/149688/

Коментарі вимкнені.