Відбувся семінар “Популяризація туризму Тернопільської області в інтернет просторі”

20 травня в приміщенні літньої площадки Опілля відбувся семінар на тему “Популяризація туризму Тернопільської області в інтернет просторі”.

Розпочався семінар з вітального слова одного з орагнізаторів семінару Володимира Ханаса, а згодом виступила Лариса Римар яка привітала усіх учасників семінару і закликала тернополян доводити що ми кращі з допомогою засобів інтернет, а також налагоджувати контакти. “Інтернет – це світ, який врятує Україну” – зазначила вона.

Давайте через засоби інтернет доводити що ми кращі, налагоджувати контакти. Інтернет – це світ який врятує Україну

Від владних структур привітав учасників Начальник відділу зовнішніх зв’язків та промоції області виконавчого апарату Тернопільської обласної ради Назар Яворський який і представив гостя семінару з ужгороду – відомого інтерн-діяча та твітерянина Івана Паламарчука. Саме його доповідь стала родзинкою заходу, адже він розповів на яскравих прикладах як мікроблог twitter можна використати у практичних цілях, зокрема у туризмі.

Його доповідь була розрахована насамперед на користувачів Інтернет, які ще досі не користуються мікроблогами Twitter. Він коротко і доступно пояснив для чого потрібен твітер, що таке фоловінг, хештеги та інші основні поняття twitter. Адже як виявляється twitter створений не лишя для особистого спілкування з друзями, а й є чудовим сервісом для отримання низки інформації про інші міста, заходи тощо. Коротко згадав Іван і про те як важливо в twitter представляти свій бренд, фірму заклад, тощо  і підтримувати діалог з користувачами.

Ще один організатор – керівник проектів  маркетингової агенції “Прості рішення” Юрко Кулик розповів про проект Віртуальний тур Тернополем. На прикладі панорами жовтої церкви на Острозького він показав як працює технологія віртуального туру (360).

Жваве обговорення викликала доповідь Івана Омелян про “Зелені гроші у воріт”.

В доповіді автор розкрив три основні питання:

– “зелений туризм” на Тернопільщині

– завади для розвитку “зеленого туризму”

– реклама і розкрутка “зеленого туризму” на Тернопіллі.

Після доповіді учасники семінару жваво спілкувались в неформатній атмосфері і згодом вирушили на третю Західноукраїнські туристичну виставку.

 

Коментарі вимкнені.