Симоненко хоче вивісти у кожному селі списки зрадників

Комуністичний лідер Петро Симоненко обурений рішенням Конституційного суду про заборону використання червоних прапорів Перемоги.

“Розпочинаючи розмову про наші конкретні справи, ми повинні сьогодні сказати один одному і, прийнявши рішення, зробити так, щоб у кожному селі ось цей список зрадників українського народу висів, щоб народ України знав, хто зрадив сьогодні Велику Перемогу”, – наголосив Симоненко.

“Сьогодні практично опозорили український народ перед своїми побратимами – росіянами і білорусами, багатонаціональними народами Радянського Союзу”, – заявив Симоненко.

Симоненко хоче вивісти у кожному селі списки зрадників“Так звані “судді” забули про свого діда і прадіда, забули про пролиту кров і піт, якими окроплені земля України і всього Радянського Союзу, коли ми добували цю велику перемогу”, – сказав Симоненко.

17 червня Конституційний суд прийняв рішення, що використання радянських прапорів під час офіційних заходів разом з державним прапором України суперечить Конституції.

Рішення КС обумовлене тим, що в Конституції України міститься перелік державних символів, і червоний прапор в ньому відсутній, – пише ТСН.

-1 thoughts on “Симоненко хоче вивісти у кожному селі списки зрадників

  • 22:41 | 18.06.2011 о 22:41
    Permalink

    Ви придивіться на цю жидівську мордяку. Починаєш одразу поважати Гітлера.

Коментарі вимкнені.