Тернопіль розмалював бігборд від Януковича

В Україні невідомі закидали фарбою білборди із зображенням Президента в декількох регіонах, передає інформаційне агентство Інтерфакс-Україна.

13 січня прихильники націоналістичного руху в «Автономний опір» виклали в своїй групі фотографії зі Збаразького повороту, що в Тернополі. На них видно, що бігборди із привітанням Президента тут також у фарбі. Таким чином Тернопіль приєднався до всеукраїнської акції з обкидування фарбою білбордів від Януковича.

Нагадаємо, у період з 5 по 13 січня, білборди з Януковичем зіпсували уже у Львові, Запоріжжі, Києві, на Рівненщині, в Олександрії, Чернігові, Волинській, Закарпатській областях.

Інтерфакс-Україна констатує, що поки невідома мотивація людей, що виражають протест або свої емоції таким чином, а також, яка організація або яка людина або декілька людей відповідальні за марання білбордів із зображенням президента України в кількох регіонах.

-1 thoughts on “Тернопіль розмалював бігборд від Януковича

  • 19:25 | 13.01.2012 о 19:25
    Permalink

    Яка людина? яка група людей? чи може народ України?!?!

  • 22:58 | 13.01.2012 о 22:58
    Permalink

    ПР настільки тупа, що й досі вважає свого пахана об”єктом безоглядної любові, безсумнівного поклоніння та суцільного обожнення і гадає, що так повинно бути усенародно. От і дивується такому несподіваному сплеску мистецтва дистанційного графіті.

  • 23:31 | 13.01.2012 о 23:31
    Permalink

    Навряд чи закидають бігборди свідомі, дорослі люди, які розуміють політичні події та їхнаслідки для держави. Все, про що свідчить така діяльність – це ницість, тупість, безкультур*я, і аж ніяк не патріотизм. Самі ж проголосували, а як ні – продали голоси, а тепер таким способом показують “геройство”. Де ті “герої”, коли треба щось суттєве зробити? Покажіть свої обличчя, і понесіть покарання за псування чиєїсь власності. Адже закидають всім чим попало і обмальовують не лише бігборди “регіонів”, а всіх підряд. В даному випадку на ньому є привітання із Різдвом, то ви проти Різдва Христового?
    Соромно за таких “діячів”(( Я б раділа, якби їх посадили за такі вчинки.

Коментарі вимкнені.