Тернопільська співачка Надія Гураль зняла кліп на пісню “Рідне місто” (фото, відео)

Новий відеокліп Надії Гураль на пісню „Рідне місто” незабаром зможуть побачити прихильники. Тиждень тому вже відзнято весь відеоматеріал і зараз проводиться його монтаж та постпродакшн.
Зйомки та всю подальшу роботу над відео здійснює львівський режисер Олександр Сюткін, відомий своєю співпрацею з багатьма зірками шоу-бізу. Це не вперше Надії доводиться працювати з Олександром, він був автором попереднього кліпу на пісню „Село моє”.
Відео „Рідне місто”, за сценарієм, не має вираженої сюжетної лінії. Метою роботи є – показати красу міста, і, в поєднанні з надзвичайним текстом пісні, створити глядачеві святковий настрій. В цьому співачці у кадрі допомагають красиві енергійні дівчата з шоу-балету „Танго”, музикант Павло Волощук, а також прості перехожі. В додаток до всього – красиве вбрання співачки, родзинкою серед якого є унікальний в’язаний костюм, спроектований, як і всі інші, Надією, а втілений у життя відомою тернопільською майстринею Світланою Мазур. Зйомки ж проводились у різних місцях – на центральних вулицях міста, в парку, на катері, і навіть – на даху висотного будинку..

Загалом співачка задоволена тим, як пройшли зйомки і обіцяє шанувальникам, що вже скоро вони зможуть побачити готову відеороботу на екранах.

Світлана Деревій для Погляду

 

Коментарі вимкнені.