Тернопільський міськрайонний центр зайнятості звертає увагу

Тернопільський міськрайонний центр зайнятості звертає увагу роботодавців про наступне:

Законом України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 08.07.2010 № 2464-VI, який набрав чинності з 1 січня цього року, внесено зміни і доповнення до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» та Кодексу законів України про адміністративні правопорушення. Зокрема, передбачено, що неподання  звітності  за формою № 5-ПН «Про прийнятих працівників» або порушення термінів її подання, визначених Законом України «Про зайнятість населення», тягне за собою адміністративну відповідальність посадових осіб, підприємств, установ, організацій та фізичних осіб, які використовують таку найману працю.

        Відповідно до інструкції щодо заповнення форми звітності № 5-ПН «Звіт про прийнятих працівників» форма складається за  періоди:
·     з  1  по  10  число  звітного місяця,
·     з 11 по 20 число звітного місяця,
·     з 21 по останнє число звітного місяця і подається не пізніше третього дня після  закінчення звітної декади.

У разі відсутності прийнятих працівників протягом звітної декади форма не подається.

За більш детальною інформацією звертатись у відділ взаємодії з роботодавцями Тернопільського міськрайонного центру зайнятості  за адресою: м. Тернопіль, вул. Текстильна, 1,б, тел. 52-71-35, 52-44-47, 23-51-46, 52-74-52,

23-62-64.

Коментарі вимкнені.