Тернопільський район обділили…

Українська Народна Партія вважає, що диспропорція у виділенні коштів на ремонт комунальних доріг як у масштабах країни, так і в областях може призвести до того, що цьогоріч чимало доріг залишиться неремонтованими, бо поки недодані гроші надійдуть і відбудуться тендери, настане зима. Про це заявив голова фракції УНП у Тернопільській обласній раді Володимир Болєщук.

Під час сесійного засідання обласної ради фракція УНП розкритикувала політику Тернопільської облдержадміністрації щодо перерозподілу грошей на ремонт комунальних доріг в обласному бюджеті-2011 і висловила вимогу виділяти районам кошти пропорційно до зібраної ними суми податку з власників транспортних засобів.
«На Тернопільський район недодають 1,5 мільйона, тоді як місто Тернопіль отримує майже 7 мільйонів гривень, – сказав у своєму виступі Володимир Болєщук. – Тому я звертаюся до Тернопільської облдержадміністрації з вимогою, щоб надалі такої диспропорції не було, і кошти, які надійдуть, розподілили між тими районами області, яким сьогодні грошей недодали».
Володимир Болєщук також переконаний, що «в Україні слід змінити порядок повернення надходжень від податку з власників транспортних засобів до місцевих бюджетів, передавши більше повноважень на місця. Тоді не доведеться чекати на гроші і ремонтувати комунальні дороги у жовтні-листопаді».

Коментарі вимкнені.