Тернополянам пропонують шукати свою половинку у День Валентина біля пам’ятника Соломії Крушельницької

Тернополянам пропонують шукати свою половинку у День Валентина біля пам’ятника Соломії Крушельницької. Акцію до свята організовує ТОО ВМГО Демократичний Альянс. Тим, хто вже має пару, радять приходити з «половинкою».

Ідея акції – створити романтичний настрій в День закоханих, отримати позитивні емоції, нові знайомства, показати палкі українські поцілунки та можливість запам’ятати це свято на все життя для тих, хто не знайшов ще свого кохання.
Пари мають прийти у визначений координаторами час і місце. Для тих, хто її немає пропонують принести із собою розмальоване серце та прикріпити його на видному місці. А далі все просто! Підійти до вподобаної “особи”, у якої теж прикріплено серце, вимовити пароль і отримати відгук.

Ось пароль: Чи не знаєте Ви, де знаходиться вулиця Кохання?
Відгук 1: «А це загадка, яку можуть відгадати лише двоє!»
Відгук 2: «Вибачте, але я не місцевий. Запитайте краще у інших, може
вони знають!»

Відповідно перший відгук символізує згоду, а інший – відмову. Рівно о 18.00 год біля пам’ятника Соломії Крушельницькій пролунає сигнал про початок. Організатори радять тим, хто без пари, прийти о пів на шосту. Акція починається рівно о шостій, запізнень не планують. Тривалість акції залежить від погоди і бажання продовжувати наймасовіший поцілунок Тернополя

Коментарі вимкнені.