Тернополяни говорять про бізнес з канадцями

Делегація Тернопільщини бере участь в Українсько-Канадському бізнес-форумі, який з 5 по 7 вересня проходить в Івано-Франківській області.

Відповідно до Доручення Президента України Віктора Януковича, заходи з організації та проведення в Івано-Франківській області українсько-канадського бізнес-форуму здійснюють Мінекономіки разом з Івано-Франківською ОДА, Торгово-промисловою палатою та Івано-Франківською торгово-промисловою палатою.

Водночас канадська сторона, зокрема делегація з м.Едмонта, братиме участь у відзначенні 120-річчя перших поселенців українців в Канаді, яке відбудеться у Рожнятівському районі

У запланованому заході приймуть участь і представлятимуть потенціал Тернопілля структурні підрозділи обласної державної адміністрації та представники бізнесових кіл області.

На стенді Тернопільщини будуть представлені матеріали про туристичний потенціал нашого краю (управління з питань туризму) та інформація про інвестиційно-привабливі території (управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності)

 

Коментарі вимкнені.