Тисячі людей вітали Тимошенко під СІЗО (фото, відео)

Всі фото Reuters

Сьогодні, 27 листопада, тисячі прихильників екс-прем’єра Юлії Тимошенко скандували під СІЗО “З днем народження, Юля!”. Київська міліція стверджує, що в акції біля Лук’янівського СІЗО «Квітка – для Юлі» беруть участь понад 500 прихильників екс-прем’єр-міністра, лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко. Про це повідомили в столичному відділку міліції і відзначили, що в заявці організатори акції вказували орієнтовну кількість учасників 200 – 300 осіб.

Порушень громадського порядку не зафіксовано, заявили в міліції.

Як передає УНІАН, кількість учасників акції під стінами Лук’янівського СІЗО з нагоди дня народження Ю. Тимошенко складає близько 5 тисяч чоловік.

У той же час ВВС повідомляє, що до будівлі Лук’янівського СІЗО в Києві прийшли близько 3 тисяч чоловік, щоб висловити підтримку знаходиться в ув’язненні Юлії Тимошенко з нагоди дня її народження.

Учасники мітингу зібралися біля входу в СІЗО з плакатами на підтримку партії “Батьківщина”, очолюваної екс-прем’єром України, якою сьогодні виповнився 51 рік.

Дочка Тимошенко зазначила, що оскільки Тимошенко перевели в іншу камеру, далеко від вулиці, вона може і не чути музику і виступи прихильників, але знає, що її підтримують.

До дня народження екс-прем’єра люди приносять квіти та м’які іграшки, їх складають на сходинках біля входу в ізолятор.

Стіни і двері в СІЗО обклеюють паперовими сердечками, на яких пишуть привітання Тимошенко.

Також на заході були присутні представники інших фракцій, у тому числі партій “Реформи і Порядок” і “За Україну”, повідомляє інформаційне агентство Інтерфакс.


Коментарі вимкнені.