У Тернополі шукають кращу бізнес-ідею

Оголошується міський конкурс на кращу бізнес-ідею «Тернопіль – Євро-2012». До участі в Конкурсі приймаються роботи від учасників без вікових обмежень: колективні (родинні, гуртові) та індивідуальні. Також у конкурсі можуть брати участь установи, підприємства, заклади, організації, суб’єкти господарської діяльності незалежно від форм власності, розташовані на території міст, мешканці міста Тернополя.

Триватиме Конкурс з 12.00 1 березня до 12.00 включно 31 березня 2011 року.

При визначенні переможців враховуватиметься оригінальність бізнес-ідеї, цікавість роботи в реалізації та втіленні в бізнес-плані, відповідність умовам конкурсу, розкриття теми.

З 2-го по 7 квітня 2011 року журі конкурсу обере трьох переможців, які отримають грошові винагороди.

Свої бізнес-ідеї можна надсилати на електронну пошту: victoria_7792@mail.ru або подавати в управління у справах сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму міської ради.

Обсяг бізнес-ідеї не повинен перевищувати 5 сторінок друкованого тексту, шрифт – Times New Roman, розмір – 12, що складає до 10000 знаків. Разом з бізнес-ідеєю в тілі листа потрібно вказати: прізвище, ім’я та по-батькові (повністю), контактний телефон, фактичну поштову адресу (повністю із зазначенням індексу, населеного пункту, адреси, будинку, квартири), адресу електронної пошти. Дана інформація необхідна та буде використана виключно для зв’язку з Учасником.

Журі залишає за собою право на вільне використання робіт, що брали участь у Конкурсі.

-1 thoughts on “У Тернополі шукають кращу бізнес-ідею

  • 22:28 | 28.02.2011 о 22:28
    Permalink

    “Журі залишає за собою право на вільне використання робіт, що брали участь у Конкурсі.”
    Шо за гон?Тобто знімуть чиїсь інтелектуальні пінки і використають,щоб бабосів заробити?Виникає логічне єврейське питання:-А что я буду с етого імєть?!:)

  • 22:33 | 28.02.2011 о 22:33
    Permalink

    P.S.:Соррі!Не побачив розмитої фрази “грошові винагороди”…Цікаво по кіко?ПО 1000 грн?
    Люди!Якщо в Вас є ідеї-не ведіться на таку маячню,а самі шукайте інвестора!Бач які хитрожопі!:)
    В мене є ідея вже давно,тільки я її сам реалізую…

Коментарі вимкнені.