У Тернополі живе ініціатива волонтерської групи допомоги хворим дітям

Організація благодійних акцій у ТРЦ Подоляни (м. Тернопіль) вже стала доброю традицією. У неділю, 31 липня, відбувся черговий благодійний ярмарок, кошти з якого підуть на допомогу хворим на лейкемію дітям.

Вишивки, картини, іграшки, вироби з бісеру, листівки вабили око яскравими кольорами. Вони свідчили про те, скільки віри і любові до життя заклали туди їхні автори.

У гематологічному відділенні Тернопільської дитячої комунальної лікарні нині перебувають діти віком від 2 до 18 років. Вони проводять у лікарні по кілька місяців. Згодом, після завершення основного лікування, протягом двох-трьох років їм необхідно повторювати обстеження та приймати ліки. Сім’ї, де дітки хворіють на рак, щодня перебувають у стресових обставинах. Це важко долати наодинці…

Як розповіли організатори, такі заходи організовуються періодично. Наприклад, з нагоди Дня захисту дитини було проведено благодійний ярмарок на Театральному майдані.

Ініціативна волонтерська група з радістю зустрінеться з людьми, які готові проводити разом спільні акції та мають бажання підтримати цих дітей.

Кожна Ваша пожертва може врятувати життя дитини, хворої на рак!

Контакти:
www.donor.tk
www.donor.org.ua
Гематологічне відділення Тернопільської міської дитячої лікарні – м. Тернопіль, вул. Клінічна 1а.
Номери телефонів волонтерів:
Лілія Домарацька – 068 105 89-95, 54-32-39;
Марія Гнатів – 096 310 41 07, 093 5353 994, 52-17-13;
Зав. відділенням Рудько Людмила Ярославівна: 52-67-48.

Ірина Салій, Громадський Простір

Коментарі вимкнені.