В центрі міста з’явиться нічийна земля?

Комунальне підприємство «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради планують позбавити землі, площею 740 квадратних метри на вулиці Живова, 3 в обласному центрі. Проект рішення міської ради має всі шанси бути прийнятим вже 20 червня.
Якщо раніше підприємство, яке належить громаді, володіло землею площею 0,2 га, то вже найближчим часом його ділянка може «схуднути» до 0,1260 га.
Чому комунальне підприємство відмовилось від землі в районі міського ринку, а також кому належатиме в майбутньому цей вільний земельний шматочок – невідомо.
Натомість інший структурний підрозділ міської ради – відділ технічного нагляду – навпаки, може з наступного тижня збагатитися земелькою, площею 0,25 га для розташування об’єктів торгівельного призначення за адресою вул.Генерала М.Тарнавського. Цьому ж самому відділу, але вже іншим рішенням, планують дозволити розробити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,09га, з наданням її в постійне користування, за адресою вул. Танцорова для розташування об’єктів торгово-побутового призначення.

-1 thoughts on “В центрі міста з’явиться нічийна земля?

  • 21:05 | 15.06.2011 о 21:05
    Permalink

    забирайте землю бо сектанти знову поставлять церкву таку як в парку

  • 11:14 | 16.06.2011 о 11:14
    Permalink

    Це хтось може зупинити? Бо скоро все що тільки можна вкрадуть!!!

Коментарі вимкнені.