Володимир Кузьма не зганяв своїх працівників на звіт політичної партії «Фронт змін»

Фото Володимир Ханас

Нагадаємо, 16 листопада, політична партія «Фронт змін» публічно звітувала про результати своєї роботи,виконаної за останній рік. Захід, який відвідали близько 100 осіб, відбувся у Тернополі на Театральному майдані. Як зазначалося раніше, серед присутніх тернополян можна було побачити працівників комунальних підприємств «Тернопільелектротранс» і «Тернопільводоканал». І один з працівників останнього підприємства розповів «Погляду», начебто на звіт депутатів вони прийшли саме за вказівкою керівника.

Дану ситуацію начальник КП «Тернопільводоканал» Володимир Кузьма прокоментував так: «Працівники комунального підприємства «Тернопільводоканал» є свідомими громадянами України і самостійно приймають рішення щодо участі чи неучасті в різних громадських заходах. Якщо в кореспондентів інтернет-видання є підозри щодо примусової участі працівників водоканалу в тих чи інших заходах, то вони мають можливість безпосередньо поспілкуватися з ними. При цьому, я впевнений, що вони не маскуватимуться під прихованими прізвищами, як це було в публікації. Щодо безпосередньої присутності окремих працівників водоканалу на звіті депутатів Тернопільської міської ради від політичної партії «Фронт Змін», який відбувався на Театральному майдані 16 листопада, то я дійсно підтверджую, що особисто бачив декількох з них серед присутніх тернополян, і мені приємно, що вони цікавляться громадським життям міста, і як свідомі виборці прагнуть заслухати звіт депутатів, навіть жертвуючи своєю обідньою перервою».

Марія Нестерук

-1 thoughts on “Володимир Кузьма не зганяв своїх працівників на звіт політичної партії «Фронт змін»

  • 08:57 | 18.11.2011 о 08:57
    Permalink

    “Депутати міської ради фракції політичної партії “Фронт Змін”, відзвітують за рік роботи у Тернополі на Театральному майдані у середу, 16 листопада, о 12.00″ – в оголошенні.

    Дивно, у водоканалі обід з 12:00?

  • 18:02 | 18.11.2011 о 18:02
    Permalink

    Звіт тривав майже до 14. 00. Я там була. Так що, Vova, не шукайте в зупі мух… Свідомі громадяни упродовж двох годин підтягувалися, а ви серед них були?
    Дивуюся, чому так часто ми прагнемо побачити колоду в чиємусь оці і не бачимо піщинки в своєму? Чому у всьому шукаємо тільки погане? Вистачить. Українці, справжні українці, не такі.

Коментарі вимкнені.