Замість губернатора Тернопільщини за смертельне ДТП відповість начальник ДАІ

Віктор Пак
Віктор Пак відповість за смертельне ДТП

Винуватцем скандальної аварії з джипом губернатора Тернопільщини Валентин Хоптян напередодні Нового року в міліції називають співробітника місцевої ДАІ, який нібито був за кермом.

Нагадаємо, 31 грудня службова «Тойота Ленд Крузер» Хоптяна біля його рідного села Вікторівка на Хмельниччині протаранила таксі, один з пасажирів якого помер. Водій «Тойоти» зник з місця ДТП. Губернатор переконував, що в момент аварії їхав на приватній «Сузукі» по київській трасі, хоч перед цим в інтерв’ю ЗМІ говорив, що планує зустрічати Новий рік у рідному селі. А «Тойоту», мовляв, повернув за пару днів до того фірмі, у якій ОДА її орендувала. Крім того, за пару годин до інциденту його бачили в Тернополі на схожій «Тойоті».

«На цьому джипі їхали чиновники Тернопільської ОДА у визначений пункт призначення. Потім вони поїхали у своїх справах, а співробітник міліції повинен був повернути це авто в Тернопіль », – розповів журналісту начальник управління зв’язків з громадськістю МВС України Володимир Поліщук. А «даішник», який був за кермом і збив таксі, за словами Поліщука, викликав швидку, але не дочекався її і приховував факт ДТП. Керівник Тернопільської міліції Федір Бортняк написав рапорт про відставку.

За інформацією джерел «Сегодня» у Тернопільській ОДА, винуватцем аварії називають самого начальника обласної ДАІ Віктора Пака, який після Різдва потрапив до лікарні з інсультом. Нібито в «Тойоті» напередодні Нового року з Паком таки їхав Хоптян – вони, мовляв, разом проводжали старий рік в кафе.Хоптян це заперечує і продовжує наполягати, що в цей час рухався на Київ

-1 thoughts on “Замість губернатора Тернопільщини за смертельне ДТП відповість начальник ДАІ

    • 02:33 | 19.01.2012 о 02:33
      Permalink

      Ловкая отмазка. молодец модерато. Далеко пойдет… аназад вернется???

  • 02:29 | 19.01.2012 о 02:29
    Permalink

    Какой же губ…полубог не любит быстрой езды!!! А жертвы пусть не попадаются! Сами виноваты, зачем на свете живут!!!

  • 02:37 | 19.01.2012 о 02:37
    Permalink

    ВИ що з дуба впали, губернатор буде винний? Подумайте спочатку!!!

  • 02:40 | 19.01.2012 о 02:40
    Permalink

    Модератор, ти навіть не брехун, ти брехунец!

Коментарі вимкнені.