Завтра у Тернополі найвідоміший шоу-мен Західної України розважатиме любителів альтернативи

В рамках всеукраїнського туру альтернативного гурту «Роллікс», проводити перший благодійний міжнародний фестиваль «СТО ПУДІВ», у Тернопіль приїде відомий у Рівному вокаліст, еМСі, радіоведучий, та улюбленець усієї неформальної молоді Західної України – Мяч Дредбол. Йому настільки нема рівних, і з ним так важко конкурувати, що цього літа навіть зі зламаною ногою він був ведучим двох найбільших фестивалів: «Бандерштат» у Луцьку та «Захід» на Львівщині.

У телефонній розмові з репортером «Погляду» Мячик розповів, чим йому найбільше запам’ятався Тернопіль, та що він робив у нашому місті в 2005 році.

– На благодійному фестивалі «СТО ПУДІВ» ми будемо «зажигати не по дєтскі», – каже Мяч Дредбол. – Адже приїдуть білоруси «Sciana», котрі після того, як я їхніх побратимів “Ляпіса Трубецкого” на фестивалі Lokal Fest 2011 оголошував  у футболці з надписаом “Sciana”, мене уже сябром називають (сміється – прим.ред.). Крім того будуть мега потужні «Ролікси», працювати з котрими для мене невимовна честь і надзвичайний кайф. Та й організатори фестивалю у Тернополі – мої давні хороші знайомі, з котрими я і на фестивалях досі бачуся, і при нагоді радий зустріти.

У Тернополі я був уже близько п’яти-шести разів. Тому в Центрі знаю уже все, і навіть знаю чим і куди в тому районі добратися. Звичайно, я, як і більшість гостей вашого міста зачарований красою Ставу та люблю гуляти тут по набережній. Пригадую кумедний випадок у 2005 році, коли я вперше потрапив на Острівець кохання. Тоді мені захотілося похлюпати водичку, і я… послизнувшись на слизькому схилі острівця, шубовснув у воду. Прямо так в одязі, як був, так і по пояс потім стояв мокрий і крив матюками цей схил. Правда, коли охолонув, то таки освідчувався в любові Тернополю, адже саме такі випадки можна сприймати, як веселу пригоду.

Ще хлопцеві дуже сподобався тернопільський дитячий майданчик, біля озера, нижче замку.

– Там стояла така гірка у формі ракети, – з азартом пригадує Мяч, – я в неї ледь проліз. А потім видряпався ще й на саму вищу гірку на тому майданчику. Скажу чесно – вперше я спускався з такої висоти у такому віці… Довго вагався, чи варто мені з’їжджати з неї взагалі. Страшно було, що коли приземлюся, то мене розмаже по підніжжю. Але спробував раз, і згодом спускався досхочу.

Про тернопільських глядачів, ведучий уже сотень різноманітних розважальних заходів відгукується позитивно. Каже, що такі враження залишилися ще з 2008 року, коли він зі своїм, тоді ще молодим гуртом, виступав у Тернополі на фестивалі «Нівроку».

– Приємним було те, що гурт, в якому я співав тоді, був ще «зелений», але люди в натовпі уже підспівували наші пісні. Тернопільська публіка взагалі дуже крута. Тут люди, які йдуть на концерт, знають, чого вони ідуть, за чим, для чого…

До речі, Мяч відкрив таємницю, що він бував у Тернополі і підпільно. Тобто так, що ніхто й не знав про його приїзд сюди, крім тих людей, котрі запрошували його. А запрошували, як виявилося, не лише проводити альтернативні фестивалі (як от «Рурисько» під Бережанами), а й концерти Віктора Павліка у «Березолі» чи навіть… Степана Гіги у тернопільському драмтеатрі.

Нагадаємо, 2 грудня о 17.00 в “БункерМузі” у Тернополі, Мяч Дредбол буде ведучим благодійного міжнародного фестивалю “СТО ПУДІВ”. Усі зібрані кошти організатори передадуть в місцевий дитячий будинок “Малютка”.

Довідка

Мяч Дредбол – Один з найкращих шоу-менів західної України, який є також ведучим фестивалів «Трипільські зорі», «Рурисько», «Бандерштат», «Літо у Скольмо», «Захід», «Республіка», «Look At The Sky», «Lokal!Fest», Він також вокаліст гурту «Ворст», радіоведучий прямого ефіру на рівненському «Радіо Трек», МС у популярному в Рівному клубі «ДБК» та парашутист з великим стажем.

Своє псевдо Дредбол отримав через оригінальну зачіску – він вже чималу кількість років ходить із русявими дредами.

Мяч не може жити без адреналіну. Але чудово обходиться без випивки та цигарок, пропагуючи здоровий спосіб життя. Любить кривлятися. Але це аніскілечки не відлякує від нього орди дівчат. Навпаки – після кожного виступу фотоальбом Мяча у Вконтакте поповнюється десятками світлин з різними дівчатами, з різними жестами, компзиціями та виразами обличчя. Не проти фотографуватися з Мячем і хлопці – прихильники його інколи брутальних, але завжди запальних та справедливих жартів.

На сцені не соромиться навіть штани скинути, якшо нема інших варіантів втихомирити публіку, а також сприймає публіку, як таких же людей, як і він сам.

Може зі сцени розповісти, які таракани у нього жили в клавіатурі, та як він не любить «Потапа і Настю».

Вміє заспокоїти неадекватних молодиків, перетворивши цей процес на веселе шоу для усіх присутніх. Так, у 2010 році на фестивалі «Захід» з’явилася премія «Лошара», якою публіка нагородила самого надокучливого та матюкливого хлопця.

Фотосерія “Пригоди Бурато на Тернопіллі”

 Люба Вовк, “Погляд”

-1 thoughts on “Завтра у Тернополі найвідоміший шоу-мен Західної України розважатиме любителів альтернативи

  • 11:41 | 1.12.2011 о 11:41
    Permalink

    Це дійсно найкраща людина, що працює на своєму місті – він геніальний, простий, він всерозуміючий, гіперокмунікабельний і надзвичайно мудрий молодий чоловік…

    Фестивалі України дякують Мячеві за потужність та всезначущість

    Такі як він зараз рідкість – він найкращий!!!!

Коментарі вимкнені.