На Тернопільщині ДАІшники спіймали представника “Дорожнього контролю” на шахрайстві

Натхнення» до роботи в громадській організації «Дорожній контроль» 29-річний житель Чорткова проявляв давно. Неодноразово він телефонував до Чортківського райвідділу міліції, що його безпідставно зупинили працівники ДАІ, вимагають хабар, викликав слідчо-оперативну групу, звинувачував працівників міліції в порушенні його законних прав. Своїм «коньком» він вважав створення компромату на працівників ДАІ, спочатку проводив відеозйомку, а в подальшому подавав під відповідним соусом. Його матеріали ще досі можна побачити на сторінках YouTube.

Жодного разу данні звинувачення не підтвердилися, однак у міліціонерів райвідділу вже були підозри по даному громадянину у скоєнні шахрайств, щодо продажу автомобілів.

Він був «принциповим» у своїй роботі, однак «принциповість» закінчилася 15 листопада ц.р., близько 8 години 30 хвилин, коли він був зупинений нарядом взводу із забезпечення супроводження роти ДПС ДАІ на вулиці Незалежності міста Чорткова. Навіть при візуальному огляді реєстраційних документі на автомобіль, через лобове скло, працівники ДАІ побачили факт підробки. В подальшому було викликано працівників слідчо-оперативної групи райвідділу, які при огляді автомобіля звернули увагу на елементи підробки номера кузова. Однак, про це можна буде говорити, лише після проведення відповідних експертиз.

Зухвалість та самовпевненість з якою він спілкування з працівниками ДАІ та райвідділу змінилася протилежним чином, розпочалися прохання та обіцянки, однією з яких було видалення всіх відеозаписів, які хлопець виклав YouTube. Запитання до керівників дорожнього контролю буде риторичним,- «А чи потрібні їм такі працівники?», однак є впевненість, що вони вже відмовилися від даного «активіста».

-1 thoughts on “На Тернопільщині ДАІшники спіймали представника “Дорожнього контролю” на шахрайстві

  • 10:10 | 17.11.2014 о 10:10
    Permalink

    Запитання до працівників ДАЇ та МРЕО,хто окрім них може ще зробити технічний паспорт автомобіля на авто з перебитим номером кузова ?
    п.с. зайдіть в Вконтакті на сторінку Авторіа і тим куча пропизицій по продажу техпаспортів, водійських прав, довіреностей, довідок рахунків та інших автодокументів без присутності клієнта та авто … Питання звідки така “утечка” бланків та документів ? часом не з ДАЇ та МРЕО ?

  • 10:11 | 17.11.2014 о 10:11
    Permalink

    А ХТО такий “ПРЕДСТАВНИК” Дорожнього контролю? Ця людина ПРЕД’ЯВИЛА посвідчення організації чи просто, НАЗВАВСЯ так? А що в Чорткові була зареєстрована така організація?

Коментарі вимкнені.