Тернопільські медики готують на завтра арт-терапію

Студенти Тернопільського державного медуніверситету  завтра, 3 листопада, о 18.00 в актовій залі ТДМУ продемонструють творчі таланти під час неформального літературно-музичного заходу «АРТ-терапія». У доступі будуть поезія і музика авторів з молодих голів, які у перервах в навчанні шукають свою музу. Найголовнішим сюрпризом організатори обіцяють зустріч з відомим в Україні та поза її межами поетом Юрієм Матевощуком.
Усі, хто прийде 3 листопада до актової зали ТДМУ, зможуть взяти участь в розіграші книг з автографами авторів.
«Насправді в медичному університеті досить багато креативних, цікавих, а головне, мистецьких людей. Двоє з них вирішили організувати неформальний вечір для своїх друзів, знайомих та просто хороших людей. Відомо, що мистецтво лікує гіпертонічні кризи, холецистити, а, насамперед, депресію. Цього дня ми влаштуємо свято мистецької краси. Хтось відкриє світ внутрішній світ, хтось свої думки і, як завжди, буде багато слів про кохання»,- розповів один з організаторів вечора Олександр Костюк.
Координатор проекту Тетяна Іваніцька згадала про те, як «одного разу на парі викладач сказав: «Якщо ви приходите до лікаря і не бачите на його поличці жодної художньої книги – тікайте від такого лікаря». Його слова запам’ятала назавжди Саме вони надихнули нас ми провести неформальний літературно-музичний вечір, аби спонукати наших колег побільше читати художньої літератури»
За матеріалами прес-служби Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.

Коментарі вимкнені.