Чим запам’ятовується Тернопіль столичним музикантам, які трощать гітари на концертах

Наприкінці березня в Тернопіль з двогодинним живим рок-шоу приїдуть монстри сучасного року – столичний гурт «O.Torvald». Зараз він відомий не лише творчими надбаннями та вмінням відриватися по-повній, а й тим, що може рознести сцену через технічні неполадки під час концерту. А багато хто з українських дівчат обожнює «O.Torvald» тому, що лідером гурту є самий неординарний ведучий треш-шоу “Чіпси.Чікси.Лавандо$” на телеканалі М1 – Женя Галич.

Щоправда, завдяки своїй непередбачуваності та вмінню стібатися цей милий музикант користується популярністю не лише в колах юних фанаток, а й серед справжніх поціновувачів альтернативного драйву, року, відриву. Так, тернопільські меломани до сих пір пам’ятають шалений виступ «O.Torvald» влітку, на сцені найбільшого в західній Україні фестивалю «Захід». Тоді хлопці легко «запалили» кількатисячну публіку, і вже восени 2011 випустили новий альбом «В тобі», який презентували в Тернополі 26 листопада.

Трек-лист альбому складається з 12 пісень на три з них вже відзнято відеокліпи. Другий альбом “В тобі” багато чим відрізняється від дебютної платівки.

–       Ми записали цей альбом важким, таким яким хотіли, не думали про радіостандарти і телеверсії. Але все буде видно, пісні дійсно дуже гарні. Повільні, швидкі, важкі – різні, кажуть музиканти.

В підтримку альбому, «O.Torvald» вирушив у грандіозне турне Україною.

–       Це найбільший тур, в який ми тільки їздили, – каже соліст Женя Галич. – Він триватиме три місяці, матиме велику програму. Зокрема, у Тернополі ми будемо багато грати – цілих дві години. Усі присутні зможуть почути і старі, і нові, і найновіші треки: весь альбом “В тобі”, а також пісні, які увійдуть в альбом 2012 року. Ну і як завжди – буде гаряче!

Про місцеву публіку фронтмен «O.Torvald» Женя Галич відгукується якнайтепліше:

–       В Тернополі ми грали уже багато разів, і завжди, що публіка, що прийом, були на висоті. Нам подобається все, що з нами тут кожного разу відбувається. Ми навіть не примушуємо глядачів відриватися, адже замість нас це робить наша музика.

–       Тернопіль – взагалі файне місто! – доповнюють музиканти «O.Torvald». – Воно має багато талантів, які підкорили цілу Україну: Брати Гадюкіни, С.К.А.Й., Сергій Притула, Саша Бурміцький… А ще – у вас офігезне озеро в центрі міста, і… не продають алкоголь після 22:00 (сміються – прим.ред.).

Довідка «Погляду»

О.Torvald (Оторвальд) — український рок-гурт, складається з 5-ти учасників. Був заснований в 2005-му році в Полтаві. Вже в 2006-му музиканти переїхали до Києва. В 2008-му році вийшов дебютний альбом «O.Torvald — 2008», друга платівка вийшла в 2011-му, вона отримала назву «В тобі». Зараз О.Torvald працюють в студії над третім альбомом.

Нагадаємо, виступ гурту «O.Torvald» відбудеться в Тернополі, 25 березня 2012 р. о 19:00 в ірландському пабі “Патрік” (вул. Монастирського, 50). Квитки можна придбати у касах пабу: попередній продаж – 40 грн, в день концерту – 60 грн.

Люба Вовк, “Погляд”

Коментарі вимкнені.