Чи відмовиться Розенко від селянського сала?

Віце-прем’єр і до того ще й цілий міністр Павло Розенко запропонував жителям сільської місцевості відмовитися від газу.
– Це, – заявив у хвилину прозріння політик, – нова національна ідея. І полягає вона у тому, щоб більшість селян через зиму вимерли, як мамонти і тоді урядовцям буде простіше продавати землю. Хоча не настільки продавати, наскільки купувати. Бо хто ж її купить, якщо не вони самі.
Колись Микола Янович Азаров, зараз уже всі починають розуміти, що не такий вже і поганий чоловік, порадив не скиглити, а брати лопати і йти вирощувати капусту. Нинішні більш завуальовано радять також не скиглити і також брати в руки лопати, але не заради вирощування чогось там, а щоб йти на цвинтар і починати копати ями для себе. Така вже у них національна ідея – зменшити поголів’я українців мінімум втричі.
Як альтернативу хочеться запропонувати Павлу Валерійовичу відмовитися від сала, молока, хліба, картоплі й інших продуктів, які на його столі з’являються саме завдяки жителям сільських територій. Такий крок може значно посприяти продуктовій незалежності України. Це по-перше. А по-друге фейс самого Розенка після такої дієти почне повністю влізатися в екран телевізора. Не багатодюймового, а звичайного, які переважно стоять в хатах у жителів сільської місцевості. І тоді вони, нарешті, отримають змогу побачити, хто ж це так щиро про них піклується. А то до сьогоднішнього дня вони бачили лише рожеві, пухленькі щічки, вигодовані селянським салом і молоком.
Андрій БЕРЕЗОВЧУК

Коментарі вимкнені.