“Давай, лемко!”, червоне зілля насолоди і спокою, або Яким бачили Святослава Вакарчука у Тернополі

О.Е. або Я вкотре закохана у Вакарчука. Так буває, коли знаходиться нагода відкрити пляшечку старого, не один рік вистояного, італійського вина.. З нетерпінням чекаєш миті, коли торкнешся вустами червоного зілля, яке подарує насолоду та спокій…

Саме такий був у мене настрій, коли придбала білети на О.Е. З кожним днем знову й знову переслуховувала новий альбом “Земля” і ось, вистоявши 30-хвилинну живу чергу ми опинилась на стадіоні… “Океани” запізнились на годину, але ніхто навіть не звернув увагу на такі дрібниці:)

І ось ми нарешті разом: я, натовп і ВІН – Святослав Вакарчук.

Концерт розпочався композицією “З Нею” і вже на п*ятій пісні я зрозуміла, що завтра мовчатиму через зірваний голос:). Але втриматись було ну просто неможливо!!! Енергетика людей передавалась музикантам і вони не жаліли сил… Драйв, драйв і ще раз драйв!!!

Чергуючи зовсім “свіженьке” і старі добрі хіти (“Кішка”, “Холодно”,”Відчуваю”,”Намалюю”) люди все більше підспівували і все важче було встояти не підстрибуючи:).

А потім пролунали перші акорди “На небі” і народ таємниче притих… Щоб на приспіві підняти угору десятки біленьких хмаринок… “Океани” явно не очікували такого, але перейнялись ідеєю і через декілька хвилин вже сам Вакарчук тримав у руці хмарку:)

Надзвичайно приємне і тепле видовище!)

в 22:30 почав накрапати дощ і музиканти хотіли завершити концерт. Але справжні тернопільські фани не знають слова “Ні” і невгамовно викликали музикантів на біс)). О.Е. вийшли і подарували ще дві композиції… після чого вкотре покинули сцену..але ніхто і не збирався їх відпускати без “Обійми” і довелось ще раз виходити..

Емоції зашкалюють і хочеться знову бути там, серед натовпу і водночас наодинці з ним, Славком.:)

Особливий привіт передаю хлопчині, що після кожної пісні кричав “Зелені очі!”, а також дівчинці, що була з хлопцем і знала усі слова пісень і дядьку, який час від часу вставляв лише одну фразу “Давай, лемко!”
Ось вона – атмосфера Океану Ельзи!
До нових зустрічей))

Олічка Фаль

Коментарі вимкнені.