Сергій Притула закликає йти в інформаційну атаку!

Про це він пише у мережі Фейсбук:

Наша, українців, проблема в тому, що ми постійно виправдовуємось! Будь-який фейк з російської сторони, провокує нас на істеричні пости, де ми, надриваючи нерви, пояснюємо, що це брехня, що такого бути не може, що це не так! Нам закидали розп’яття дитини в Славянську, продаж органів закордон, збиття літака і ще сотні інших фейків. Ми, як люди, які хочуть справедливості, постійно виправдовуємось! Годі!!! Знаєте, як ми в цей час виглядаємо?!
От, припустимо, хтось скаже, що я педик! Моя перша реакція – це відчайдушний крик «Ні, я не педик! Ви що?! Я маю жінку, у мене є син! Я не підтримую педиків!!!». На кого я в цей момент схожий??? На педика, який виправдовується, що він не педик!
Так от, панове! Забийте болт! Всі фейки, які Вам потрапляють у ФБ – ігноруйте!!! Більше того! Створюйте фейки! Так, нехай мене зараз заплюють колеги по журналістському цеху, але…пробачте, панове, я, як і Ви, задрався виправдовуватись! Пора атакувати! Це те, чого нам не вистачає в інформаційній війні з російсько-фашистськими військами! В атаку, панове! В атаку!!! Хай ці гандони виправдовуються!

-1 thoughts on “Сергій Притула закликає йти в інформаційну атаку!

  • 08:11 | 22.07.2014 о 08:11
    Permalink

    Молодець, Сергію! Всетаки знайшлася людина, яка вимовила ці слова вголос. Повністю тебе підтримую.

Коментарі вимкнені.