«Свобода» явно переборщила з кількістю бігбордів у Тернополі, – волонтер

Волонтер з Тернополя Лілія Мусіхіна у мережі Фейсбук вирішила поділитись деякими роздумами щодо виборів, які пройдуть у жовтні цього року:

Мені абсолютно плювати на те, як виглядають кандидати. Обіцянки та лозунги теж після стількох років брехні вже не надихають. Якщо вже тратите кошти на фігню, то краще друкуйте на бордах передвиборчі програми з чіткими термінами виконання. Бо коли нема грошей на основне, коли шпиталі просять ліків та бандажів, а передова – їжі і берців, за кожен борд з черговим політичним генієм хочеться придушити власноруч. До речі, Свобода,ти явно переборщила з кількістю бордів. Тепер навіть дурню зрозуміло, що гроші або в когось взяли і будете відпрацьовувати, або вкрали,будучи при владі. Я не звинувачую. Просто кажу, як бачимо це.

 

-1 thoughts on “«Свобода» явно переборщила з кількістю бігбордів у Тернополі, – волонтер

  • 17:59 | 7.09.2015 о 17:59
    Permalink

    А по чому це “зрозуміло, що гроші або в когось взяли і будете відпрацьовувати, або вкрали,будучи при владі” ????? Поважаю Лілю, але на цей раз вона сказала фігню. З самого початку було оголошено, що борди робились до дня міста за допомогою інвесторів. Де крадіжка? Не розумію..

    • 19:53 | 7.09.2015 о 19:53
      Permalink

      Правильно інвестору, який вкладає, щоб мати у майбутньому прибуток. Тобто, свободі прийдеться таки відпрацьовувати

Коментарі вимкнені.