Синьо-жовтий прапорець на машині ДАІ виглядав, як плювок в лице, – Сергій Притула

Аеропорт Бориспіль. Термінал D. Прилетів з Дніпропетровська, ще з борту літака викликав таксі. Вийшов з терміналу, став прямісінько під знаком “Зупинка таксі”. Є такий одразу навпроти виходу. Само собою від веревиці іномарок (по віку моїх ровесниць), припаркованих вздовж терміналу, підійшло кілька чоловік з мантрою “таксітаксітаксі”, але переплачувати бориспільським хлопцям на рівному місці бажання не мав. Стою, чекаю свою машину. Телефонує водій, який має мене підібрати і призначає мені рандеву метрів за 50 від терміналу, десь за шлагбаумом… я ніби хлопець не лінивий, але не зовсім зрозумів, чого це я маю бігати за таксі і уклінно попрохав підібрати мене там де я стою, себто на виході з терміналу, під знаком “Зупинка таксі”. За 5хв водій зателефонував і сказав, що все-таки чекає мене трохи далі по дорозі, за шлагбаумом, бо на ту смугу, яка прилегла до терміналу його не пускають даїшники. “Я на аварійці стою за шлагбаумом, ви мене одразу побачите”,- сказав водій і це було безальтернативно. Сумку в руки, йду. Підхожу до таксі, а того водія вже гарненько “пресує” пан капітан ДАІ за зупинку в недозволеному місці. Поспілкувався з капітаном на предмет того, як він прекрасно виконує свої обов’язки, поїхали.
Коротше, нікому звісно ж Америку не відкрию тим, що під терміналом можуть паркуватись тільки “свої, прикормлені” таксисти, які, звісно ж комусь “відкашлюють” за ексклюзивне право перебувати на жирній точці, в першій хвилі. Але мать-перемать, шановні. Даїшник дрючив водія за зупинку там, де неможна в той час, коли інший наряд не дозволив йому під*їхати туди, куди можна! Ніхрена собі схема! Синьо-жовтий прапорець на машині ДАІ виглядав в цей момент просто як плювок в лице. Це ж якими гнидами треба бути! І це ж як адміністрація аеропорту має неповажати своїх клієнтів, пасажирів, щоб не дати їм можливості скористатись послугами нормальних служб таксі, а насильно пхати в прокурені тачки місцевих “князів шашечки”.
Ладно, я був сам і з легким багажом. А якщо ціла родина повертається з відпустки з малими дітьми і купою сумок!!! Якого біса, питається, ті люди мають гнати з тим всім на руках чорт зна куди за шлагбаум, якщо вони мають вийти з терміналу і сісти у люб*язно подане авто.
Кааааарррррочє, i’m very dissapointed. Живемо по-новому? Хрін там! Ніхто не хоче мінятись. Прикро.

Сергій Притула

Коментарі вимкнені.