У Тернополі «бенкет під час чуми», – волонтер

Вчора був по-справжньому особливий день. Такий день буває всього один раз в рік.. Свято Пресвятої Богородиці та День міста! Для всіх тернополян- це привід для радості та відчуття щастя..
Проте, відчуття щастя і радості не відчуваю цього року і в цей день.. Чому? Бо вночі загинули наші хлопці! Наші герої! Бо на сході Украіни- біда та війна! І, на мою думку, ми не маємо права сьогодні ходити на дискотеки, танцювати, співати та приймати участь у якихось “дефілядах”.. Ми не маємо права робити вигляд, що нічого не відбувається.. І відчувати радість через те, що ми сидимо у мирному місті, а на сході- БІДА та смерть, котра простягає свої лапища на всю Україну!
Дорогі мої друзі, це не лист-образа і ціллю його написання не являється когось судити чи вчити як жити! Пробачте, якщо так могло комусь здатися.. Але не потрібно в ці чи в інші вихідні проводити масові гуляння, доки в країні війна і гинуть наші герої!!
Це має вигляд, наче: “пир во время чумы”!
Але це, звісно, моя суб’єктивна думка..

Ружена Волянська

 

-1 thoughts on “У Тернополі «бенкет під час чуми», – волонтер

  • 13:48 | 29.08.2015 о 13:48
    Permalink

    Ружено, підтримую твою думку. Бо так само на серці біль та в очах сльози, і не дає те все мені святкувати.

  • 15:47 | 29.08.2015 о 15:47
    Permalink

    Підтримую стовідсотково! Але чомусь цього не можуть зрозуміти наші керівники області, районів. Скоро у Борщеві свято вишиванки. Теж гулянка. Голова райдержадміністрації навіть слухати не хотіла щоб не святкувати це свято, і вперто повибивала гроші на святкування у підприємців району. А чи не варто ці гроші було віддати сім’ям загиблих воїнів? Ось такі в нас патріоти.

  • 20:03 | 29.08.2015 о 20:03
    Permalink

    Це все вибори. Заради нового терміну при владі, вони і на власних похоронах ладні затанцювати. Дивіться, скільки всього “корисного” за останній місяць наваяли. Хваляться на всі боки. А вийди в місто, глянь на всі боки – скрізь розруха, безлад, купи сміття, купи якоісь землі? глини. Надал в кожній маршрутці з екрана не злазить, все хвалиться своіми тротуарами. А гляньте добре, майже скрізь все до кінця не завершено,наприклад вулиця Кривоноса – спереду стрій, а тротуари так і недоробили – скрізь бруківки бракує. На Новомі Світі ноги можна на тротуарах поламати. Чи Танцорова – дорогу заасфальтували, а тротуар, як ніби якісь безрукі робили – половину заасфальтували, а решту, як завжди. Тому й вигляд такий бомжатський скрізь. Соромно навіть гостей міста кудись повести, бо скрізь все навпівдорозі залишене. Зате похвалимося, що місту грамоту якусь дали. Тепер грамота – не проблема, заплатиш, тобі навіть звання почесного академіка, професора, громадянина хоч Лондона, хоч Всесвіту, хоч самого Місяця випишуть. Ось ще які заслуги – трасу для картингів побудували. Не побудували, а просто перенесли. Трек і так був, карти десятиліттями по парку леренчали, ще ні Надала-реформатора не було, ні його помічники-Остапи Бендери на світ не народилися. Територію спортшколи під новий базар захопили(теж всім відома скандальна “заслуга”), то і прийшлось трасу посунути далі у парк. На кожному кроці таких “здобутків” ціла купа. І не соромляться хвавлитись. Ні сорому, ні совісті. Одним словом пАлітики довбані, прости Господи. 🙂

Коментарі вимкнені.