У Тернополі розпочалось полювання на “автохамів”

Про парковки і паркувальників файного міста не писав хіба найпослідущій ледар.
Та отут і зараз не про це. Є ще особлива категорія водіїв, які самі собі парковка!
Що мається на увазі? А ставлюся де хочу! Де можна – ставлюся, і де заборонено – також ставлюся. Причім заборонено не знаком, тут якраз все за правилами. Бо ж можуть приїхати сердиті дядечка у погончиках і штрафчик накладуть. Або хабарчика попросять.
От воно і ставиться там, де знаків немає – на тротуарах, поперек дитячих майданчиків, на газонах і клумбах. Підпирає двері чи прохід до підвалів у комунальних будівлях. Стає з краю проїзної частини і перешкоджає руху. Одним словом робить так, як йому зручно.
Але робити собі зручно за рахунок інших, плюючи на всіх – то зветься простеньким словом – хамство.
Довідочка: хамство – протилежність ввічливості, зневажливе та зверхнє ставлення до людей.
Отож, хам – це той, хто не помічає інших людей з їх потребами.
І абсолютно неважливо, що більшість хамопаркувальників пересуваються на дорогих авто. Це не достовірна ознака хама на колесах. Адже він може їздити і роздовбаним вщент жигулем, а не тільки 600-тим мерсом.
А от агресія у відповідь на зауваження – це уже властивість 100-відсоткова. Хам не любить коли йому роблять зауваження. Чому? Бо правда очі коле.
Отже – як вплинути на хамоводія?
Напрошується логічний висновок – а не звертати уваги на нього! Це не означає, що треба заплющити очі на його поведінку. Він зверхній до всіх, треба бути зверхнім до нього, і чхати на його потреби і складності.
Як так?! Стати хамом самому?!? Ні, лише проявляти хамство у відповідь. Як казали наші мудрі предки – клин клином вибивають.
От поставив хам машину на газон – заблокувати його смітником – а нам так зручно! Заблокував двері підвалу – а насипати хліба на капот – нехай голуби побенкетують – а ми пташок любимо!!
Це звісно жарт. Хоча жарти часом містять істину….
А от дієвим і досить безпечним засобом є “СТОПХАМ!”. Коли такого горе водія позначають наліпочкою на двері або на скло, фотографують і в мережу на загальний огляд. А що такого?! Нехай громада знає героя і зневажає його. У чому зміст?
Приїде хам кудись, а там йому кажуть – хамів не обслуговуємо!

Отже, панство! Викладаємо світлини автохамства. Бо таки уже реально дістали!

Правий Сектор

-1 thoughts on “У Тернополі розпочалось полювання на “автохамів”

  • 15:41 | 23.12.2014 о 15:41
    Permalink

    Це коли хронічний брак фантазії, копіюють тупі москальські приколи. Хай би домахували ментів, що за наші гроші підловлюють водіїв. Наприклад коло 24 школи, в той момент коли за 300м пробка коло ринку. Сама присутність ДАІ допомогла б запобігти виїжджанню обнаглівших маршрутчиків і тих хто копіює їхню поведінку на середину перехрестя, де вони зупиняються і заважають проїзду у перпендикулярному напрямку на зелений сигнал світлофора.

Коментарі вимкнені.