Відставка Азарова може бути пасткою

АзаровТаку думку у мережі Фейсбук виклав український політичний та громадський діяч Зорян Шкіряк.

У мене дві новини. Одна хороша, друга не дуже. Почну з хорошої: Азаров подав у відставку. Згідно ст.115 Конституції України, це означає, що у відставку йде весь уряд. Тепер наступне. Я їм не вірю, це може бути чергова “замануха”, типу “пішли на зустріч громаді”, а насправді вони задумали лихе… Це – хунта, орда, загарбники. Вони – кидали, шулєра, брехуни. Напевно, присипають уважність. Бо в цей самий час, Київ наводнили титушки і усіляка кримінальна наволоч. І прибули вони сюди не для того, щоб алодувати Майдану… Крім того, контенгент окупаційних військ збільшується, а спецназівці нарощують кількість в центрі столиці перед можливою атакою.
Отже, не розслабляємось, гуртуємось і перебуваємо в повній бойовій готовності. Звичайно, хочеться сподіватися на краще і якщо є найменший шанс уникнути кровопролиття – це потрібно використати. Але маємо бути готові до всього. Зберігаємо спокій, впевненість та готовність до активних дій, в разі чого. Стоїть Майдан – Україна жива!

Після ефіру на Есрпресо заїхав на Майдан. Обстановка позитивна. Людей багато, всі налаштовані рішуче. Спробую потрапити у ВР, щоб бути у вирі подій. Там зараз надзвичайно цікаво. Представники режиму забов,язані виконати умови Майдану! Все інше – фікція. Тримаємось і пам,ятаємо, що ми не здамося і не зламаємося! Виходимо на Майдан! Тільки наша максимальна присутність на вулицях країні забеспечує впевненість у досягненні позитивних для країни результатів. Наш шлях – боротьба до перемоги! Слава Україні!

Коментарі вимкнені.