Знайомтесь – ортопед-травматолог Олександр Степанов

Давайте знайомитись.

Я Олександр Степанов, ортопед-травматолог. Вже 21 рік лікую хвороби опорно-рухового апарату, допомагаю людям повернути якість життя, відновитись після травм, а інколи – буквально знову стати на ноги. 

Чому ви обрали цю професію?

Мені подобається працювати й одразу бачити результат своєї роботи. 

Ким мріяли стати в дитинстві? Якщо мрія не збулася, шкодуєте про це? 

В дитинстві я мріяв стати пілотом спортивного автомобіля.

Зараз я про це не шкодую, тому що маю змогу реалізувати свою мрію, катаючись на квадроциклах.

На які труднощі натрапляєте в роботі?

Найбільшою проблемою є нехтування пацієнтами так званих «червоних прапорців» хвороб, про появу яких їм сигналізують суглоби. Цей фактор ускладнює лікування та шлях до одужання. Не слід чекати, коли біль у суглобах мине самостійно, лише своєчасне звернення до лікарів дає змогу вилікувати хворобу на ранніх стадіях, або й запобігти їй.

Чи є у вашій роботі місце творчості?

З давніх-давен митці свого часу відтворювали ідеальне та здорове людське тіло на картинах та скульптурах. Саме ортопедія дозволяє втілити знання біомеханіки, математики та анатомії для втілення творчості в життя.

З яким найбільш міфічними переконаннями в пацієнтів стикались?

Що GOOGLE може вилікувати проблеми опорно-рухового апарату. Ні. 

Тож, досить читати про свою проблему в інтернеті, зверніться до лікаря. Сучасні методи дозволяють вилікувати навіть серйозні захворювання швидко та ефективно

Записатися на консультацію можна на сайті https://stepanov.com.ua/

 

-1 thoughts on “Знайомтесь – ортопед-травматолог Олександр Степанов

  • 23:43 | 22.10.2021 о 23:43
    Permalink

    Дізнався у інтернеті про цього лікаря. Вирішив звернутись до нього про допомогу через біль у коліні, але навмисно вирішив залишити вдома всі попередні обстеження. Прийшовши на прийом, був приємно здивований професіоналізмом лікаря. Не зважаючи на відсутність будь-яких попередніх обстежень, Олександр Анатолійович зміг виявити причину болю та призначити дійсно ефективне лікування, після якого я став набагато краще себе почувати і повернувся до нормального ритму життя. Щиро дякую Олександру Анатолійовичу за допомогу!

Коментарі вимкнені.