Обличчя ТНПУ: Олег Клапач – “Містер Тернополя – 2013”

Педагогічний університет часто називають «університетом наречених», а віднедавна у стінах нашої альма-матері навчається перший парубок файного міста – володар титулу «Містер Тернополя – 2013». Знайомтесь: Олег Клапач, студент 3 курсу факультету фізичного виховання, заступник голови Студентської ради ТНПУ, «Містер університету – 2012». Активний спосіб життя, постійний рух і просто шалений ритм життя – так можна охарактеризувати будні містера…
Про університет і не тільки – в ексклюзивному інтерв’ю з Олегом Клапачем. 

1. Навчатися в ТПНУ ім. В. Гнатюка … – це можливість отримати високі знання, навички обраної професії та всесторонньо розвиватись кожному студентові.

2. Моє життя … – це праця. Я знаходжу задоволення у навчанні, постійній зайнятості, роботі.

3. Після закінчення університету … планую продовжити навчання в аспірантурі, захистити наукову роботу, навчатись та ділитись знаннями з іншими, загалом бачу себе кваліфікованим фахівцем та успішною людиною. 

4. Якби можна було повернути час назад, то … Якщо змінити щось з минулого, то теперішнє було б вже іншим, тому нічого не бажав би змінити з минулого, я ціную сьогодні і більше думаю про майбутнє. 

5. Ідеальний студент повинен … добре навчатись, мати свою думку, бути креативним, розвиватись як професіонал і як Людина.

6. Моє захоплення … – фізичне виховання, спорт, педагогіка одночасно і моя професія, і моє захоплення. Люблю читати, цікавлюся громадською та соціальною діяльністю.

7. Не уявляю життя без … віри, без близьких людей, без мети. Це найголовніше для мене.

8. Секрет мого успіху … – це повага до людей. Праця. Віра. Людина повинна рухатися в обраному напрямку, зробити все залежне від неї, докласти максимум зусиль для досягнення поставленої мети, а буде так, як має бути, як дасть Бог.

9. У людях найбільше ціную … порядність, простоту та наполегливість. А також почуття гумору, без нього ніяк.

10. Мрію … жити і радіти життю.
Спілкувалася Світлана Чихарівська 

Нагадаємо, у спецпроекті “Обличчя ТНПУ” Студентська рада ТНПУ пропонує вам ближче познайомитися з тими, чиє життя тісно пов’язане з Тернопільським національним педагогічним університетом ім. В.Гнатюка. 

Кожного тижня – новий герой і нова історія. Дізнайся невідоме, про тих, хто поруч!

Офіційні інтернет-адреси спецпроекту “Обличчя ТНПУ”: studrada-tnpu.at.ua vk.com/studrada.tnpu vk.com/facetnpu

Коментарі вимкнені.