На «Галицькій дефіляді» обіцяють приготувати традиційні румунські та закарпатські страви

Один з найвідоміших тернопільських  фестивалів «Галицька дефіляда» анонсував дати проведення. Відтак, відбудеться все дійство 8-10 червня у парку ім.Тараса Шевченка.

Цьогоріч організатори змінили концепцію фестивалю і тепер представлять не лише галицьку, а й колоритну українську та румунську кухню Карпат. Зокрема, як анонсується на офіційних сторінках події, на дефіляді румунський шеф-повар Флорін Патрічі приготує страву «токаніца», яку роздадуть усім присутнім безкоштовно. А з української сторони карпатський банош готуватиме бренд-шеф Віталій Гуралевич. Його стравами теж можна буде посмакувати безкоштовно.

Усе кулінарне дійство румунської та української кухні заплановане 9 червня. А в інші дні на відвідувачів чекає битва фарбами (холі фест), танцювальний флешмоб, виступ гуцульських колективів та навіть колоритних виконавців з трембітами.

Більш детальнішу інформацію про «Галицьку дефіляду 2018» та програму можна дізнатися на сторінці у Facebook та Instagram.

Comments are closed.