В Тернополі Андрія Мацевка зустріли краще ніж Президента

9 лютого Андрій Мацевко знову відвідав Тернопіль. Веселе дійство відбувалось в нічному клубі “Party club” (екс ІБІЦА), присвячене дню стоматолога.

Андрій Мацевко зізнався, що  у нього фанатів  “по самі вуха”  і, що немає відбою від концертів. І  він вражений тим, що його зустрічають краще  ніж Президента України.

“В мене відчуття, що до голови підходить все  більше енергії і я відчуваю що в мене таке натхнення, що я дійсно хочу стати НАРОДНИМ АРТИСТОМ УКРАЇНИ”, – розповідає Мацевко.  Він вірить в те, що завоював всю Україну своїм співом.

Окрім співати, новоспечена зірка любить писати вірші. Він пише про клуби в які його запрошують виступати.

Також Андрій Мацевко розповів гостям вечірки, що шукає наречену. І я к тільки її знайде – одружиться. І всіх присутніх в залі запросив на весілля.

На даний час Андрій Мацевко збирається в Київ на кастинг «Х-фактор-2». На якому він збирається ще більше переконати усіх в тому, шо він справжній талант і гіден отримати головний приз.

-1 thoughts on “В Тернополі Андрія Мацевка зустріли краще ніж Президента

  • 02:38 | 12.02.2011 о 02:38
    Permalink

    “Також Андрій Мацевко розповів гостям вечірки, що шукає наречену. І я к тільки її знайде – одружиться. І всіх присутніх в залі запросив на весілля.” Хо хо. Гідна ж має бути наречена

  • 17:22 | 12.02.2011 о 17:22
    Permalink

    то наполегливий хлопака

Коментарі вимкнені.