Бандера таки більше не герой

Вищий адміністративний суд не задовольнив скарги екс-президента Віктора Ющенка, представників ВО “Свобода” та інних на рішення судів щодо присвоєння звання Героя України провіднику ОУН Степану Бандері, – пише gazeta.ua

Таким чином, суд залишив чинним рішення Донецького апеляційного суду, яким Степана Бандеру було позбавлено звання Героя України.

Як зазначається у постанові суду, дане рішення можна оскаржити у Верховному суді протягом 15 днів.

Раніше Вищий адмінсуд позбавив звання Героя України Романа Шухевича. У свою чергу, “нунсівець” Андрій Парубій пообіцяв оскаржити дане рішення суду у Верховному суді.

Нагадаємо, що 2 квітня Донецький окружний адмінсуд позбавив Степана Бандеру звання Герой України. Пізніше це рішення підтвердив Апеляційний суд.

Степан Бандера був удостоєний звання Герой України указом від 22 січня 2010 року указом екс-президента Віктора Ющенка.

 

-1 thoughts on “Бандера таки більше не герой

  • 11:32 | 3.08.2011 о 11:32
    Permalink

    Бандера був, є і буде ГЕРОЄМ, в незалежності від рішення якихось там судді, в незалежності від чийогось бдажання!!!

  • 02:10 | 4.08.2011 о 02:10
    Permalink

    ХАЙ вони собі що хочуть там знімають, судяться!!!!! а в серцях людей Західного регіону Бандера, Шухевич завжди залишаться героями! ось так вони ділять знову Україну на два табори….. Як жили вони за совдепщини так і живуть!!!!! В них герої то лєнін і сталін…. які вбивали ,катували, морили голодом всю східну Україну і люди які сидять в цих судах, які приймали таке рішення не заслуговують взагалі називатися патріотами України!!!!! в них в очах одне боязнь перед теперішньою владою і долари….

  • 09:49 | 4.08.2011 о 09:49
    Permalink

    Проблема ще в іншому: на суді Володимир Оленцевич виступав чужою, недержавною, російською мовою, і ніхто – ні суд, ні Юрій Шухевич, ні Андрій Парубій не обірвав виступ того кацапа , незаставив його говорити державною мовою, не сказав суду і йому:”Дурню! Раз не знаєш мови, то найми собі тлумача!”

  • 11:46 | 5.08.2011 о 11:46
    Permalink

    Я пишаюсь тим, що живу у місті патріотів! Я – українка і з великою шаною ставлюся до Степана Бандери ( саме так називається моя вулиця ).Це мужня, смілива людина, яка ніколи не зраджувала Україні. Хай живе Україна! Героям слава!!!

Коментарі вимкнені.