Біля Тернополя в два рази збільшилась кількість мільйонерів

Про це повідомила під час брифінгу із представниками місцевих засобів масової інформації заступник начальника Тернопільської об’єднаної ДПІ Леся Миколаївна Захарко.

„Аналіз підсумків деклараційної кампанії за 2010 рік свідчить про високу свідомість наших громадян у їхньому волевиявленні щодо декларування неоподаткованих доходів,” – наголосила заступник начальника податкової інспекції. Так, за результатами деклараційної кампанії мешканці Тернополя та Тернопільського району подали 3554 декларації про доходи, отримані у 2010 році.
Заступник начальника податкової інспекції також наголосила, що із 1314 мешканців Тернополя та Тернопільського району, які заявили про отримані та неоподатковані в 2010 році доходи, 10 громадян задекларували дохід у розмірі більше 1 млн. грн.Загальна сума задекларованого ними доходу склала 49 млн. 636 тис. грн.
„Загалом, результати цьогорічної деклараційної кампанії є свідченням того, що з кожним роком все більше наших співвітчизників сумлінно звітують про отримані доходи і свідомо поповнюють бюджет держави. А отже, декларування стає нормою життя практично для кожної людини, а за таких умов ми можемо будувати цивілізоване суспільство європейського рівня.,” – підсумувала Леся Захарко.

 

Коментарі вимкнені.