Чоловік крав мобільні телефони, техніку, жіночі прикраси…

У Кременецькому районі Тернопільської області місцеві міліціонери взяли під варту підозрюваного у вчиненні крадіжок. Чоловіка не зупинила кримінальна справа, порушена за фактом крадіжки. Він менше ніж за півроку п’ять разів обкрадав не тільки помешкання людей, а й торгові заклади.
Як розповів начальник райвідділу Василь Крайник, родина підозрюваного переїхала до райцентру з Миколаївщини. Спочатку зловмисник обікрав жителя райцентру, поцупивши з чужого помешкання мобільний телефон, жіночі прикраси, дещо з техніки. Правоохоронці затримали крадія і порушили кримінальну справу. Юнак виявився причетним ще й до крадіжок двох велосипедів та вилазок до місцевого літнього кафе, звідки поцупив першого разу декілька сотень готівки та продукти, а вдруге, не знайшовши грошей, викрав товар на майже чотириста гривень.
Люди терпіли втрати через нестримне бажання юнака до крадіжок. Міліціонери взяли його під варту, щоб зупинити злочини. Кримінальну справу, порушену за п’ятьма епізодами крадіжок, розслідують слідчі райвідділу.

Коментарі вимкнені.