Деревляному відмовили у відкритті кримінальної справи проти Форуму файного міста

Обласна прокуратура відмовила «бютівцю» Василю Деревляному у відкритті кримінальної справи проти Форуму файного міста. Як розповів «Погляду» один із адміністраторів форуму Іван Сороколіт, постанову про відмову у порушеннні кримінальної справи прокуратура винесла сьогодні. Як раніше писав «Погляд», нардеп Василь Деревляний подав в обласну прокуратуру на Форум. Він вважає, що релігійні жарти, які є там, розпалюють релігійну ворожнечу.

Я реагую на кожне звернення, яке надходить до мене від жителів Тернопільської області. От і цього разу до мене звернулися тернополяни з проханням втрутитися у ситуацію і захистити їхні права, оскільки, за їхніми словами, тернопільський Інтернет-ресурс «Форум файного міста» відверто насміхається з християнської віри, – каже Василь Деревляний.

Нардеп повідомив прокурора області, що до нього надходять численні скарги студентської молоді міста Тернополя, журналістів, представників релігійних конфесій, котрі стурбовані розміщенням на «Форумі файного міста» інформації, яка своїм змістом ображає релігійні почуття віруючих громадян, а також сприяє розпалюванню релігійної ворожнечі. Втім, Деревляний не повідомив, хто саме із журналістів та студентів  до нього звертався.

–         Мене здивувало те, що Василь Деревляний не звертався до адміністраторів форуму, а одразу подав звернення у прокуратуру, – каже Іван Сороколіт.- Якби він звернувся до нас, то ми б пояснили, що собою являє Форум взагалі. Може він думає, що Форум – це засіб масової інформації…

Пан Сороколіт каже, що коли дізнався про звернення нардепа до прокуратури, то особисто перечитав тему «Жарти на релігійну тематику». Нічого кримінального там не виявив, відповідно, видаляти її не збирався. Пояснює, форум – тільки платформа для висловлення думок. Тут є кілька тисяч користувачів, кожен висловлює свою думку, модератори слідкують, щоб висловлення були коректними.

–         Жарти, які чомусь образили Деревляного, нічим не відрізняються від жартів 95-го кварталу, чи комедійних фільмів. Якщо почитати форум, то можна побачити, що у нас немає матюків, образ, – переконує Іван Сороколіт, – Порівняти із форумами інших міст, наш – вигідно відрізняється.

Учасники Форуму файного міста припускають, що зробити депутатське звернення до прокуратури Дерев’яного попросив форумчанин-бютівець, який у своїх коментарях погрожував закрити ресурс.

Кароліна Говірка

-1 thoughts on “Деревляному відмовили у відкритті кримінальної справи проти Форуму файного міста

  • 18:59 | 3.02.2011 о 18:59
    Permalink

    “Нардеп повідомив прокурора області, що до нього надходять численні скарги студентської молоді міста Тернополя, журналістів, представників релігійних конфесій, котрі стурбовані блаблабла”

    Деревляний бреше: насправді наябіднічав йому і попросив втрутитись одна-єдина людина – “аспірант-релігієзнавець” Віталій Волянський 🙂

  • 09:44 | 8.02.2011 о 09:44
    Permalink

    так написали що аж захтілося побігти на форум та пожартувати на релігійну тему

Коментарі вимкнені.