Тернополян запрошують на поїдання найдовшого шоколадного торту

Цьогоріч Львівське свято шоколаду буде проходити чотири дні з 11 до 14 лютого. На IV Святі Шоколаду гостей чекає: шоколадне місто та найдовший шоколадний торт, ярмарок шоколадних виробів, конкурси та забави, інтерактивний дитячий шоколадний сектор, цукерковий кулькоспад, розваги для дітей і дорослих.

12 лютого буде створення шоколадного міста. Будуватиме шоколадне місто відомий шоколатьє в Україні Валентин Штефаньо. 13 лютого запрезентують найдовший шоколадний торт, а 14 лютого кульмінацією свята буде святкування Дня усіх закоханих.  Серед усіх, хто відвідав IV Свято шоколаду буде розіграно романтичну подорож на двох у Стамбул від Авіакомпанії “ТУРЕЦЬКІ  АВІАЛІНІЇ”.

Спеціальна гостя – Даша Малахова, телеведуча та найвідоміший кулінарний експерт – протягом двох днів проведе три шоколадні майстер-класи для дітей, для дорослих та для закоханих.

Окрім того, спеціальні гості: шоколатьє від всесвітньо відомого виробника Barry Callebaut, що проведуть майстер-класи та розкажуть про особливості виготовлення якісного шоколаду.

Свято відбудеться у Палаці мистецтв на вул. Коперника, 17. Для проведення заходу задіяно великі зали 3 поверхів Палацу мистецтв, що будуть розділені на тематичні зони.

Як повідомляють організатори на святі працюватиме імпровізована Шоколадна фабрика, у  якій кондитери з майстерні  виготовлення шоколаду демонструватимуть процес виготовлення шоколадних солодощів.

Туроператор «Оксамит-КЛ» запрошує тернополян відвідати  свято шоколаду і стати учасниками поїдання найдовшого шоколадного торту.

Туроператор «Оксамит-КЛ»:

вул. Чорновола 13/1 (біля з/д вокзалу)

тел. 43-09-23

097 462 28 47

oksamyt-kl@ukr.net

Коментарі вимкнені.