На Луганщині викладачі нарахували 732 тис грн стипендій «мертвим душам»

Посадовці одного з професійних будівельних ліцеїв в Луганській області впродовж 2007-2010 років привласнили 732 тисячі гривень стипендій за студентів, які не вступали до навчального закладу. Про це повідомила прес-служба МВС.

Директор, його заступники та майстри виробничого навчання зарахували до ліцею хлопців і дівчат, які фактично до нього не вступали. Стипендії, нараховані цим підставним особам, вони забирали собі.

Прокуратура порушила кримінальну справу.

-1 thoughts on “На Луганщині викладачі нарахували 732 тис грн стипендій «мертвим душам»

  • 11:48 | 13.03.2011 о 11:48
    Permalink

    До тех пор пока будет действовать послабление ментам,судьям прокурорам и тд за преступления до тех пор они будут упиваясь безнаказанностью бить убивать насиловать и грабить.Во тут можно почитать как законно противостоять ментам // posovesti.c o m.u a // Статья называется» Как вести себя на допросах в милиции»А почему бы не сделать отягощающим обстоятельством преступления совершаемые работниками силовых стуктур Т.е автоматом получи только за то что ты мент или прокурор или судья , 5 лет плюс, остальное то что положено по уголовному кодексу превышение 7 лет Итого 12по совокупности

Коментарі вимкнені.