Тернополем заволоділа “Любовна лихоманка”

Колись у кінці лютого наші предки святкували Колодія — своєрідні Дні закоханих, а в 20 столітті традиція святкування Дня закоханих до нас наче повернулася із Заходу.

Ініціативна група із представниць та представників куренів ч. 42, ч. 13 та ч. 85 за координацією коменданта ст.пл. Бориса Явора Іскри організували та провели культурно-розважальний захід “Любовну лихоманку”. Незважаючи на те, що надворі було сніжно, холодно, морозно, у приміщенні пластової домівки станиці Тернопіль панувало тепло, щастя та веселий сміх.

Розпочалося із пластового відкриття, були святкові іменування, потім – тереновий змаг. Хоча, на квесті і учасники, і організатори заходу трішки померзли, та, судячи із вражень, – це було того варте. Хлопці та дівчата змогли себе спробувати у ролі майбутніх батьків (на одній з точок пара мала роздягнути ляльку дитини, надіти підгузок та вдягнути і при цьому не розмовляти, намагаючись порозумітися жестами), наречених (на точці коло відділу РАГСу представники команди мали знайти серед перехожих особу, яка зіграє з кимось з них нареченого/наречену), а також потренуватися у признанні в коханні (незнайомій людині).

А ввечері після дискусії на романтичну тему усіх чекала вечірка, на яку також були запрошені представники громадськості. Завдяки гурту “Фа-Мажор” забава вдалася на “ура”. Протягом неї відбувалися різні конкурси, а також кожен охочий міг відправити валентинку, яка в кінці дійства була вручена адресату.

Після заходу комендант ст. пл. Борис Явір Іскра, ПР дякував усім присутнім за те, що разом творили теплу атмосферу та висловив побажання зустрітися знову і не один раз…

Христя Качмарик

Коментарі вимкнені.