Сергія Надала собі на Різдво замовив Сергій Притула

До завершення добігає благодійний аукціон «Придбай зустріч із людиною». Нагадаємо, що окрім пересічних тернополян, «лотами» стали також відомі тернополяни. А саме: Сергій Надал, Олексій Кайда, Олександр Смик та Сергій Фалендиш. Найбільше тернополяни торгуються за зустріч із Сергіємо Надалом. Однак, схоже, вже з’явився реальний «покупець», який готовий викласти за «лот» дві тисячі гривень.

Координатор проекту Максим Черкашин розповідає, що вчора до нього з такою пропозицією звернувся екс-тернополянин Сергій Притула (Тернопільський Сірий). Сергій вирішив, що виставляти для благодійного продажу власну кандидатуру вже просто немає сенсу – торги триватимуть лише до Нового року. Організатори погодилися зробити виняток для Сірого, адже згідно правил аукціону, ставку не можна піднімати більше, ніж на кілька гривень. А тут одразу – дві тисячі. Але  рамках даного проекту правила були змінені, бо в першу чергу враховувалися інтереси діток. Однак і Сергій Притула поставив свою умову – він хоче сам обрати дитячий притулок, і віддасть гроші приблизно сьомого-восьмого січня, коли гостюватиме у Тернополі.
Якщо ніхто не запропонує більшу ставку, то про те, як відбулася зустріч Сергіїв – Притули та Надала – «Погляд» розповість згодом.

Оля Терещук, “Погляд”

-1 thoughts on “Сергія Надала собі на Різдво замовив Сергій Притула

  • 19:16 | 1.01.2012 о 19:16
    Permalink

    Притула хай до запропонованої суми – два нулі допише. то ж гроші на благодійність. і персона крута – сам мер

Коментарі вимкнені.