На Тернопільщині призначили трьох нових прокурорів

3 жовтня прокурор Тернопільської області Іван Мельничук представив колективам прокуратур Кременецького, Шумського та Підволочиського районів нових керівників. Прокурором Кременецького району став Віталій Сідоров.

Віталій Сідоров закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого. Працює в органах прокуратури з 2001 року, на посадах: помічника, старшого помічника прокурора Кременецького району, прокурора відділу нагляду за розслідуванням кримінальних справ слідчими органів прокуратури області, старшого помічника прокурора Тернопільської області з питань захисту інтересів громадян та держави при виконанні судових рішень, прокурора Шумського району Тернопільської області.
Прокурором Шумського району призначений Олег Денисюк. Він закінчив у 2002 р. Львівський національний університет імені Івана Франка. В органах прокуратури працює з 2001 року, на посадах: помічника, старшого помічника прокурора Кременецького району, прокурора цього ж району.
Прокурором Підволочиського району став Микола Марцун. Чоловік закінчив у 2002 році Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури працює з 2001 року, на посадах: старшого слідчого Тернопільської прокуратури з нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, старшого слідчого слідчого відділу прокуратури Тернопільської області, прокурора Монастириського району.

 

Коментарі вимкнені.