На Тернопільщині шукали працівників на птахо-фабрику

Майже 40 вакансій запропонувало безробітним на міні-ярмарку вакансій, що провели спеціалісти Лановецького районного центру зайнятості, приватне акціонерне товариство «Миронівська птахофабрика» товарної марки «Наша ряба» з міста Канева Черкаської області. Захід відбувся з використання мобільного центру зайнятості.

На міні-ярмарок вакансій завітали не тільки особи зі статусом безробітного, а й чимало жителів Лановеччини, які дізналися про захід із засобів масової інформації.

Що ж пропонував роботодавець пошуковцям роботи? Робочі місця водіїв навантажувачів, підсобних робітників, робітників з нічної мийки цехів, птахівників. Відвідувачі міні-ярмарку отримали корисну інформацію про підприємство, ознайомилися із умовами праці на ньому, оцінили рівень заробітної плати. Оскільки на птахофабриці продовжується реконструкція і на черзі введення в дію нових потужностей, то наразі є потреба у залученні додаткової робочої сили.

Безробітну Світлану Герасимчук, маму чотирьох дітей, особливо цікавила інформація про умови проживання та можливості харчування. На що їй була дана відповідь, що птахофабрика на час роботи має можливість надавати своїм працівникам безкоштовне житло, а ще організовує обіди вартістю в одну гривню.

Безробітний Олександр Козак розпитував у представника роботодавця про проїзд до місця праці і дізнався, що на фабрику можна добиратися службовим транспортом, а ще підприємство забезпечує робітників спеціальним одягом і взуттям.

З претендентами на роботу були проведені індивідуальні співбесіди, тестування на відповідність тим чи іншим професіям.

Такий же міні-ярмарок вакансій на замовлення цієї ж птахофабрики відбувся і в Підволочиському райцентрі зайнятості.

Роботодавець планує сформувати із безробітних Тернопільщини бригади і тоді організувати їх виїзд на Черкащину.

 

Коментарі вимкнені.