Табачник створить свою партію

Джерело з оточення Табачника довідомило, що міністр готується запустити свій політичний проект, який “закриє” проросійську нішу, відібравши частину електорату комуністів, – пише ТСН

Також повідомляється, що Табачник розраховує на тих колишніх прихильників Януковича, які за минулі півтора року втратили довіру до Президента і правлячої Партії регіонів.

“Ми підемо на вибори з проросійськими гаслами окремо від “Партії регіонів”, але в парламенті в разі успіху будемо співпрацювати”, – йдеться в повідомленні, пише Газета.ru.

Також в адміністрації Президента України повідомили, що при звільненні з посади міністра освіти Дмитру Табачнику не буде запропоновано альтернативної посади, тож цілком логічно, що він займеться публічною політикою.

Нагадаємо, що вчора, 30 серпня, голова Адміністрації Президента заявив, що на Табачника чекає відставка с посади міністра освіти.

 

-1 thoughts on “Табачник створить свою партію

  • 19:08 | 1.09.2011 о 19:08
    Permalink

    Недавно читав статтю і там промелькнув цікавий нюанс.
    Один не дурний політик сказав “можливо скоро всі політичні партії складуть свої знамена щоб об’єднатись…”

    об’єднуватись можна по різному. Можна об’єднатись і набити комусь фізіономію але то варіат шакалів. Можна завоювати і зломати волю всіх – це варіант тигра, об’єднати під собою. Можна об’єднати у неневисті для цього потрібно пхатися догори і затоптувати інших це шлях жаби.
    Але ми люди тому повинні знайти свій шлях. Пропоную об’єднатись у любові, бо так нам належить стати людьми.
    Варто відвернутись від хибних ідеалів. Путін, Європа, комунізм, індустріалізація, націоналізм, УХДП, СПУ, СПУ(О), партія нормальних людей, партія зелених, помаранчевих (може когось забув то вже вибачте).
    Варта кожному переосмислити свій вектор і спрямувати його до позитиву.
    Оскільки полюс один – добро, радість, духовне багатство, бажання жити серед чесних людей. То варто об’єднуватись довкола напрямку куди ми хочемо слідувати.
    Ви подумаєте що це не можливо:) Все можливо Потрібно лише обламати гординю і
    перестати іти шляхом жаби, тигра і шакала. Повинно стати неважливо хто зверху, Важливо куди ми ідемо.
    Зрозумійте просту річ ми люди і створені на подобу Божу. Наш шлях Любов до ближнього, бо інакше ми звірі. Просніться будь-ласка. Якщо ми зробимо півкрока на зустріч один одному то станеться чудо. Ми можемо об’єднатись з проросійським електоратом бо вони також хочуть того чого і ми , вирватись з матриці.
    Задумайтесь як з поміж себе висувати когось на гору. Як?
    Хтось прийде і розкаже який він хороший, дасть яскравого календарика. Скажіть ви впевнені що вас не обманули? ні. У вас буде декілька яскравих календариків на вибір, що ви виберете? Один з них, або нічого. Чому ми знову програємо?
    Які альтернативи?

    Відповідь, на мою думку, існує. Тільки якщо Ви не шукатимете її то не помітите, навіть якщо покажу її вам. Шукайте свій шлях у своєму серці. Свідомий вибір це не календарики.

  • 19:15 | 1.09.2011 о 19:15
    Permalink

    Українці перестануть іти шляхом жаби, тигра і шакала? Це, напевно, коли рак на горі свисне, на жаль. Ми з Вами цього точно не застанемо

Коментарі вимкнені.