Не ввели нових депутатів в Тернопільську облраду

Без нових депутатів пройшло засідання сесії облради 14 квітня.

Обласна територіально-виборча комісія (ТВК) досі не видала посвідчення тим, хто став депутатом інших рад після місцевих виборів 2010 р. Це могло зірвати засідання, проте керівники ради вирішили, що в такому кроці немає сенсу – зібралося чимало господарських питань, які потребують негайного вирішення.

– Голова ТВК є у залі? – гукнув під час сесії голова облради Олексій Кайда. – А він обіцявся бути… Ось так у нас працює Тервиборчком під керівництвом представника Компартії. Перенесемо це питання на наступне пленарне засідання.

Нагадаємо, голова ТВК мав озвучити інформацію про визнання обраними депутатами наступних за черговістю кандидатів у депутати у виборчих списках відповідних місцевих організацій партій. Але голова комісії Сергій Іщенко сесію проігнорував. Тож облрада досі працює без 20-ти депутатів, 14 з яких – із фракції ВО “Свобода”.

До речі, як зауважив голова облради, він знає, що засідання ТВК відбулося і всі протоколи про “узаконення” нових депутатів готові, – пише газета “20 хвилин”.

Коментарі вимкнені.