Голова ОДА закликав депутатів облради до співпраці, задля розвитку Тернопілля

На цьому голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян наголосив сьогодні, виступаючи перед учасниками пленарного засідання сесії Тернопільської обласної ради.

«Перед нами стоять конкретні завдання, розв’язання яких сприятиме покращенню добробуту краян, розвитку Тернопілля. Спільними зусиллями можна досягнути позитивного результату», – зазначив голова ТОДА.

Керівник області розповів депутатам про низку ініціатив, які було озвучено Президентом України під час засідання Ради регіонів та регіонального комітету ринкових реформ у Львові.

«Президент підкреслив, що особлива увага приділятиметься інвестиційним проектам. Я неодноразово наголошував, що мусимо докласти максимум зусиль, аби, у співпраці влади та бізнесу, створити у  кожному районі області хоча б одне підприємство, яке випускатиме конкурентноспроможну продукцію, яка матиме попит й за межами України», – сказав у своєму виступі перед депутатами голова облдержадміністрації.

Він також високо оцінив перспективи, які дасть регіону проведення в 2012 році фінальної частини чемпіонату Європи з футболи та  заходи із підготовки до зимових Олімпійських ігор-2022: «Глава держави наголосив, що такі події, як Євро-2012 та зимові Олімпійські ігри-2022, є  сильними потужними кроками у розбудові нашої держави. При цьому Президент відзначив, що не ділить Україну на Схід та Захід, коли йдеться про добробут людей».

-1 thoughts on “Голова ОДА закликав депутатів облради до співпраці, задля розвитку Тернопілля

  • 13:43 | 15.04.2011 о 13:43
    Permalink

    Свобода – зручна опозиція антиукраїнської влади. І в даний час тернопільські свободівці готові на всі вказівки Хоптяна, щоб лише не було перевиборів до облради!!!

Коментарі вимкнені.