Олександр Смик написав гімн до Євро-2012

Нещодавно стартував всеукраїнський конкурс «Єврохіт 2012». У такий спосіб планується обрати пісню, яка стане гімном чемпіонату з футболу Євро 2012, що відбудеться в Україні.

Взяти участь у конкурсі вирішив і креативний начальник міського управління культури і мистецтв Олександр Смик. Свій хіт чиновник вже написав. Більше того, автор створив декілька варіацій композиції.

– Є три музичних версії, одна з яких – рок-версія. Задуманий кліп, який буде слугувати рекламі нашого стадіону. Виконавців є декілька. Їхні імена поки не називаю. Зупинемось на одному із трьох варіантів, тому що є три аранжувальники і три виконавці, – розповів Олександр Смик.

Крім рок-версії, є і варіант у стилі реп. А загалом пишучи пісню, яка має назву «У нас є все», Олександр Смик  не думав про перемогу. Навпаки, було бажання бунтувати проти вимог конкурсу «Єврохіт 2012».

– Це така анти-теза всім організаторам того єврохіта. Тому що на прес-конференції було сказано, що бажано не вживати слова Україна, переможемо, слова про прапор і так далі. Я все, що вони «бажано не вживати», зробив так, щоб воно вживалося, – наголосив автор слів і музики.

Переможець всеукраїнського конкурсу отримає винагороду у 25 тисяч євро за слова пісні і 50 тисяч євро – за музику до неї, пише ЗЗ. Результати «Єврохіта 2012» стануть відомі після 15 лютого.

-1 thoughts on “Олександр Смик написав гімн до Євро-2012

Коментарі вимкнені.