Партія регіонів на Тернопільщині переходить усі межі

На Тернопільщині чиниться тиск на тих хто працює у сферах підпорядкованих вертикалі Президента:  на медиків, освітян та на всіх інших, хто залежний від заробітної плати з державного бюджету.

30 вересня, закінчився останній термін, коли державні службовці, працівники місцевих державних адміністрацій, працівники інших державних структур, як управління соціального захисту, пенсійних фондів та інших органів, де люди мають статус держслужбовців мали написати одну з двох заяв: або на звільнення, або на вступ у Партію регіонів,  – розповів депутат Тернопільської обласної ради Олег Сиротюк.  За його словами це відбувається по усіх районах Тернопільщини.

Депутат Тернопільської обласної ради Марія Чашка розповідає, що до них постійно поступають численні звернення людей з області, про те що посадовці постійно вимагають у них зробити вибір. Надзвичайно багато поступає таких звернень від працівників Центрів зайнятості, де люди просто змушенні вступати у Партію регіонів. Така сама картина із освітянами та медиками.

–       Як приклад, 20 вересня о 17 годині в Бучацькому будинку культури районним управлінням освіти були примусово зібранні освітяни (директора та заступники шкіл) на зустріч з головою Тернопільскої ОДА. Але це була не зустріч з головою ОДА, а районний з’їзд Партії регіонів. Де усім педагогам були вручені папки з мандатами членів партій, порядком денним, гімном, – каже депутат

За її словами, таким чином усі, хто залежний від державного бюджету, змушенні в таких умовах жити та працювати. І робити вибір: або засоби до існування або членство у Партії регіонів.

 

-1 thoughts on “Партія регіонів на Тернопільщині переходить усі межі

  • 11:54 | 4.10.2011 о 11:54
    Permalink

    В звязку з продажністю украінців, усі держслужбовці стають Членами (Х…ми)ПР. Вважаю що це все воздасться на їхніх дітях та внуках….. А про очільників я вже мовчу…..

  • 17:27 | 4.10.2011 о 17:27
    Permalink

    Воздаться. Ще помовчімо трішки. То на Тернопільщині виявиться найбільше членів партії на сотню

  • 04:05 | 5.10.2011 о 04:05
    Permalink

    В Козові один підлик також заганяє баранів до партії. Навіть коли один відмовився вступати, тоді підлик каже:–Олійник буде знати! Олійник також знає як підлик приносив “присягу” на вірність вождю, та в яку суму це вилилося йому! Злодій завжди боїться — та все одно краде! Буде у владі менше підликів та злодіїв тоді буде покращення життя не лише для підликів та злодіїв, а для народу ! Прикро також за продажних обіцяльників з партії “Батьківщина”, такі собі банальні, підлі брехуни!

  • 21:06 | 11.10.2011 о 21:06
    Permalink

    Не скуліть педагоги та інші бюджетники! Майте мужність разом зібратись і сказати НІ і послати ВСІ партії нах..! От тоді будуть вас поважати всі.

Коментарі вимкнені.