Піднявши тариф на домофон, тернополянам зроблять добре

До редакції «Погляду» звернулись мешканці будинку по вул.. Злуки, у домі яких встановлені домофонні системи від фірми «Домофон-сервіс». Їх схвилювало те, що підписували угоду з фірмою, у якій йшлось про абонплату у розмірі 4 грн 50 коп у місяць, а в цьогомісячній квитанції нарахували цілих 6 грн за місяць користування домофоном. Сума, погодьтесь, не значна. Однак цілком ймовірно, що вже з наступного кварталу так само, без пояснення, ціну можуть підняти вище. Тому мешканці будинку вирішили поцікавитись – які економічні тяжби зумовили здорожчання послуги домофону.

Щоб з’ясувати ситуацію ми зателефонували у дане підприємство. Секретар пояснила, що здорожчання послуги  пов’язане із здорожчанням на оснащення. Хоча виникає логічне запитання – яке оснащення потрібне для вже діючого  два роки домофону? Дівчина не зуміла доладно роз’яснити, то ж довелось телефонувати до керівництва (якого, звісно ж, одразу попередили про дзвінок з «Погляду»).

Та всі перестороги були зайвими. Адже власники даної фірми підвищила ціну на користування домофонною системою для того, аби  облаштувати для своїх клієнтів зовнішнє і внутрішнє освітлення у під’їздах. При чому станеться така радість для мешканців цих домів буквально через тиждень! За словами Половинчука Богдана Степановича, заступника керівника «Домофон-сервіс», хоч це і не входить у їхні обов’язки, однак вони ладні зробити все для того, аби клієнти були задоволені. Було б чудово, якби своїх абонентів вони ще й попередили заздалегідь, чому підвищена ціна на послугу.  Як-то кажуть, «хорошими делами прославиться нельзя».

«Погляд» чекає на листи та дзвінки  від тернополян про те, як  ситуація складатиметься далі.

-1 thoughts on “Піднявши тариф на домофон, тернополянам зроблять добре

  • 20:05 | 29.06.2011 о 20:05
    Permalink

    Автори статті будьте уважні ви телефонували в ТОВ Домофонні системи, які обслуговують під’їзди ТОВ Домофон Сервіс який на даний момент не існує в Тернополі.

  • 23:17 | 29.06.2011 о 23:17
    Permalink

    ДЯкуємо за уточнення. Можливо мешканці невірно вказали назву, бо підписували договір із “Домофон-сервісом”, і на дверях над домофоном приліплена наклейка “Домофон-сервіс”)
    У будь-якому випадку, вдячні за корективу.

  • 23:52 | 29.06.2011 о 23:52
    Permalink

    Та немає за що! Дякую Вам за гарну статтю, яка відповідає реальності бо деякі газети таке інколи понаписують що читати страшно!

  • 23:27 | 30.06.2011 о 23:27
    Permalink

    До речі якщо будуть якісь питання по домофонам, бажання написати ще якісь статті і т.д то звертайтеся емейл у вас є.

Коментарі вимкнені.